Numbers Iconoclasm Layout permite asezarea iconitelor aplicatiilor sub forma de numere in Springboard

     Numbers Iconoclasm Layout este un nou tweak lansat in cursul serii trecute in Cydia care permite posesorilor de iDevice-uri sa isi aranjeze iconitele din Springboard sub forma unor numere. Imaginea de mai sus prezinta cat se poate de bine functionalitatea noului tweak si observati cat de usor se face rearanjarea folosind iconitele aplicatiilor voastre. Tweak-ul este o extensie a Iconoclasm si necesita instalarea celui din urma pentru a functiona si desigur ca in Springboard vom avea numerotate doar 10 pagini de aplicatii, presupunand ca aveti indeajuns de multe iconite disponibile.

This requires that you have purchased Iconoclasm to apply the layout. A very hardly worked on iconoclasm layout package that has the numbers 1 through 10! Which obviously means your icons will take shape of the number selected. I didn’t do 0 because its basicly the same as a 4×4/ 5×5 frame or an “o”.

   Numbers Iconoclasm Layout  este disponibil in Cydia sub forma unui tweak gratuit in repo-ul BigBoss insa va reamintesc faptul ca trebuie sa aveti instalat Iconoclasm pentru ca totul sa functioneze.