Griffin TechSafe – carcasa pentru iPad cu sistem de protectie antifurt

     Ai antifurt la bicicleta? De acum poti avea unul si la tableta iPad deoarece compania Griffin a lansat recent carcasele TechSafe, printre primele din lume care au incorporat un sistem antifurt. In imaginea de mai sus avem o demonstratie a noului produs si observati ca avem un sistem cu cifru care ne permite sa securizam tableta astfel incat ea sa nu poata fi scoasa din carcasa de protectie fara voia noastra. Acest sistem de securitate este in principal conceput pentru tabletele utilizate in spatii publice deoarece cu ajutorul sau putem fixa dispozitivul de o masa, un perete, etc si cred ca Apple ar trebui sa ia in considerare accesoriul pentru prototipurile pe care le trimite spre testare.

Griffin Technology, one of the world’s foremost creators of innovations for everyday life, is excited to announce the TechSafe Case for iPad 2. Not just a protective case, TechSafe provides a vital anchor point and the security of a desktop cable locking system.

“The TechSafe Case is the ideal solution to protect your iPad 2 while on the go,” said Matt Brown, Director of Category Management at Griffin Technology. “It takes only a few seconds to lock down your iPad, and it removes any opportunity for theft.”

     Carcasa in sine este facuta dintr-un material policarbonat dur care teoretic ar trebui sa reziste impactului dar nu si unul instrument de taiere puternic, capabil sa taie chiar lanturi. Desigur ca aceasta este o metoda destul de rudimentara de a proteja tableta insa daca aveti 80$ si nu stiti pe ce sa ii cheltuiti atunci poate Griffin TechSafe ar fi o investitie buna. Puteti achizitiona carcasa celor de la Griffin de pe Amazon.com la pretul mentionat anterior.