Video: FIFA 12 disponibil in Romania cu o mica dezamagire

15

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cWWnAhSUwuU[/youtube]

   In cursul serii trecute EA Games a publicat in App Store FIFA 12, cea mai noua versiune a jocului din seria care a avut parte de o popularitate enorma de-a lungul anilor. Noua versiune a jocului aduce grafica mai buna, un nou modul numit manager mode si posibilitatea de a utiliza tableta iPad pe post de consola iar terminalele iPhone pe post de gamepad-uri. Practic tableta iPad devine mediul in care jocul ruleaza iar noi folosim terminalele iPhone ca si gamepad-uri pentru a controla miscarile jucatorilor, EA Games fiind prima companie care introduce acest sistem intr-un joc de fotbal din App Store.

    Din pacate veti afla cu dezamagire ca pentru a beneficia de acest sistem trebuie sa platiti 12€ in App Store deoarece trebuie sa achizitionati atat versiunea pentru iPad a FIFA 12 cat si versiunea pentru iPhone/iPod Touch a jocului. In loc sa faca o aplicatie universala care sa permita utilizatorilor sa testeze noul sistem in voie, EA Games ne cere sa cumparam doua aplicatii separate si din punctul meu de vedere solutia lor nu e cea mai buna. In final, jocul merita banii dar o aplicatie universala cu un pret unic ar fi fost mult mai utila.

UPDATE: EA a lansat o aplicatie separata numita EA Gamepad care permite utilizarea unui iPhone/iPod Touch drept gamepad pentru iPad, aplicatia o puteti descarca de aici.


Pretul initial:
Nume:
FIFA 12 by EA SPORTS

4.99

s

Developer: Electronic Arts N…
Categoria: Games


Descriere: LOVE FOOTBALL. PLAY FOOTBALL. Experience the action of your favorite sport like never before! Watch matches come to life with vibrant graphics, ultra realistic animations, and the most responsive controls ever delivered on iPhone. Now for the first time o…


Dimensiunea aplicatiei este: 1048.2 Mb


Pretul initial:
Nume:
FIFA 12 by EA SPORTS for iPad

6.99

s

Developer: Electronic Arts N…
 iPad Only
Categoria: Games


Descriere: LOVE FOOTBALL. PLAY FOOTBALL. Experience the action of your favorite sport like never before! Watch matches come to life with vibrant graphics, ultra realistic animations, and the most responsive controls ever delivered on iPad. Now for the first time on …


Dimensiunea aplicatiei este: 1058.4 Mb