Video: FIFA 12 disponibil in Romania cu o mica dezamagire

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cWWnAhSUwuU[/youtube]

   In cursul serii trecute EA Games a publicat in App Store FIFA 12, cea mai noua versiune a jocului din seria care a avut parte de o popularitate enorma de-a lungul anilor. Noua versiune a jocului aduce grafica mai buna, un nou modul numit manager mode si posibilitatea de a utiliza tableta iPad pe post de consola iar terminalele iPhone pe post de gamepad-uri. Practic tableta iPad devine mediul in care jocul ruleaza iar noi folosim terminalele iPhone ca si gamepad-uri pentru a controla miscarile jucatorilor, EA Games fiind prima companie care introduce acest sistem intr-un joc de fotbal din App Store.

    Din pacate veti afla cu dezamagire ca pentru a beneficia de acest sistem trebuie sa platiti 12€ in App Store deoarece trebuie sa achizitionati atat versiunea pentru iPad a FIFA 12 cat si versiunea pentru iPhone/iPod Touch a jocului. In loc sa faca o aplicatie universala care sa permita utilizatorilor sa testeze noul sistem in voie, EA Games ne cere sa cumparam doua aplicatii separate si din punctul meu de vedere solutia lor nu e cea mai buna. In final, jocul merita banii dar o aplicatie universala cu un pret unic ar fi fost mult mai utila.

UPDATE: EA a lansat o aplicatie separata numita EA Gamepad care permite utilizarea unui iPhone/iPod Touch drept gamepad pentru iPad, aplicatia o puteti descarca de aici.


Pretul initial:
Nume:
FIFA 12 by EA SPORTS

4.99

s





Developer: Electronic Arts N…
Categoria: Games


Descriere: LOVE FOOTBALL. PLAY FOOTBALL. Experience the action of your favorite sport like never before! Watch matches come to life with vibrant graphics, ultra realistic animations, and the most responsive controls ever delivered on iPhone. Now for the first time o…


Dimensiunea aplicatiei este: 1048.2 Mb


Pretul initial:
Nume:
FIFA 12 by EA SPORTS for iPad

6.99

s





Developer: Electronic Arts N…
 iPad Only
Categoria: Games


Descriere: LOVE FOOTBALL. PLAY FOOTBALL. Experience the action of your favorite sport like never before! Watch matches come to life with vibrant graphics, ultra realistic animations, and the most responsive controls ever delivered on iPad. Now for the first time on …


Dimensiunea aplicatiei este: 1058.4 Mb


 

15 COMENTARII

  1. Pai ai răbdare ca apare si in ro. Abia a fost lansat. Mai tii minte google+? La fel, nu a fost disponibil mult timp la noi, pana acum recent. Eu zic ca in 2 zile o sa fie gamepad si pe ro.

  2. E si in RO gamepad-ul de la EA. Nici nu e nevoie de FIFA 12 iPhone pentru a folosi tel pe post de gamepad.Din pacate, pentru mine, dezamagirea este ca nu poti folosi iphone ca gamepad decat daca joci la dublu, cu 2 iphone/ipod. Daca vrei sa joci singur cu iPad-ul pe post de consola, nu pot.

  3. L-am instalat si eu azi , e foarte fain jocul , imi place in totalitate cu control etc. ( e pentru prima oara cand ma joc si eu FIFA :)) )

    Zaone fara suparare dar partea cu iphoneurile mi se pare cea mai mare tampenie posibila . Cat poate sa ocupe 2 degete pe ecran ? maxim 5 % daca esti foarte obez , in rest n-am nimic de adaugat

  4. Ti-am spus Zaone ca o sa fie si Ro gamepad-ul. Totusi si eu is dezamagit ca nu merge singleplayer cu gamepad. Poate intr-un viitor update.

  5. Buna ,nu pot sa iau jocul din appstore ,imi zice “The payment method was declined” am nevoie musai de car de credit ,am mai luat una alta cu cardul asta de debit ..