Samsung NU copiaza Apple!

   Nu stiu cati dintre voi au avut ocazia vreodata sa puna mana pe unele dintre accesoriile oferite de catre Samsung cu produsele sale dar imaginile de mai jos demonstreaza cat se poate de clar faptul ca Apple este o companie care isi merita soarta din moment ce acuza pe nedrept o companie asiatica de plagiat. Samsung nu a facut vreun ambalaj asemanator cu cel al produselor Apple si NICIODATA nu a fabricat vreun accesoriu care sa semene macar in cel mai mic detaliu cu cele ale Apple si tot ce se spune despre compania asiatica este neadevarat.

   Acestea fiind spuse, nu mai acuzati Samsung de plagiat pentru ca gresiti, ei nu au preluat absolut nimic de la Apple, nici macar ceea ce vedeti mai jos. Nu, Apple nu a inventat accesoriile dar a stiut sa le fara diferite de celelalte, lucru pe care asiaticii nu il prea stiu din moment ce Apple le pune mancarea pe masa. Vedem cum se descurca Samsung dupa ce ramane fara productia iDevice-urilor si a unor accesorii si sunt curios de la cine mai imprumuta idei.

   In concluzie, nu mai fiti rai pentru ca Samsung inoveaza si inoveaza si inoveaza.

31 COMENTARII

  1. in afara de usb adapter si de cablu restul nu mi se par relevante …….de ex la poza cu iconitele apple : acolo sunt si iconite firefox si skype care nu sunt ale samsung…….iar despre galaxy tab cum vroiati sa fie tringhiular ca sa fie si cutia triunghiulara ??……. e adevarat ca ar fi trebuit sa incerce sa le faca un pic mai diferite ….

  2. E si asta un talent , sa incerci sa copiezi cat mai bine, insa atunci cand copiezi nu esti apreciat deloc + ca niciodata nu o sa te aproprii de nivelul dupa cei care copiezi

  3. @MafiaSIC, exact mentalitatea asta face diferenta intre cineva care prefera sa dea niste bani in plus pentru calitatea APPLE si cineva care cumpara produse Samsung.

    Cum a spus cineva intr-un post anterior, incarcatoarele nu sunt identice… unul este alb si celalat negru, asa ca nu mai comentati aiurea !

    Samsung se indreapta incet, incet spre aceelsi gen de produse care la gasim in china in cantitati industriale, singura diferenta dintre ei este ca samsung are mai multi bani, in rest… copiatori si atat.

    De ce marele Samsung nu este in stare sa isi dezvolte un sistem de operare propriu la cati bani produce ?

  4. @oakyz de ce app nu isi produce singur piesele la cati bani are nu este chiar asa sunt avantaje si dezavantaje. In primul rand este vorba de un numar mare de telefoane pe care ar trebui sa acopere acest soft app nu are decit 2 produse de acoperit gandestete si tu un pic ce ar insemna sa pui un soft optimizat pentru un proc dual pe un proc de 400 sau ce tel mai au samsung cu ce proc si nu uita ca samsung oferea/ofera o parte din hard app daca se duce si samsung catre china si app se indreapta tot acolo 🙂 nu ca, cea mai mare piata de hard ar fi china si absolut toate firmele iau/fac produsele acolo

  5. corect nu sunt identice numai ca cele negre sunt mai rezistente iar cele albe sunt mai slab calitativ ….la 3g schimbat 3 bucati cablu incarcare-date iar la ip4, 2 bucati …

  6. Eu CAnd am sesizat diferenÈ›a de culoare am subliniat defapt SINGURA “deosebire” dintre cele 2, care, in cazul de fata s-ar traduce prin “cioara vosita”…..
    Dar atâta timp cat Sam nu inoveaza, va rămâne pe locul 2……
    Valabil pt orice firma.
    Mie de exemplu îmi place firma Sony. Demna de tot respectul: a rămas tot la walkman, fără sal iphonenizeze, nu a produs tablete, iar lapropurile făcute de Vaio sunt un adevărat charm!
    Eu nam nimic cu firma Sam: am monitorul, TVul si DVD playerul de la ei!
    Dar CAnd vine vorba de tel/tablet….rusine!
    In rest, respect pt ceea ce fac ei f bine: TV si Monitoare LCD, PLASMA, LED, 3D, etc….aici sunt cei mai tari.

  7. Prietene esti idiot rau… Arata la fel doar ca marime difera un pic samsung care sunt buni si pe care chiar ii apreciez chiar au copiat si nu au facuto intentionat ci doar ca sunt asiatici si asta fac ei… Dar nu mai vorbii aiurea mai ales cand ai dovada in fata.. Daca o sa compari produsele samsung cu htc, nokia, etc o sa vezi ca seamana si cu alea…

  8. Asa a facut si nokia, a vrut multe dar incet, incet ajunge in faliment din cauza unui management prost si mentalitatii ” cantitate nu calitate”

    Cand ma refeream la China ma refeream la micile fabrici de chinezi care copiaza tot ce prind iar samsung in directia asta se indreapta, ideea lor de a “inova” se reduce strict la a copia.

    Appple a preferat sa scoata doar un telefon si o tableta la fel ca si Samsung asa ca nu vad diferenta…. Eu vorbesc de smartphone’uri si nu de toate telefoanele de 1$, se pare ca apple poate, samsung NU. Apple nu are de sa isi produca singur toate subansamblele pentru ca exista domenii in care exosta deja firme specializate in asa ceva, deci mult mairentabil sa dezvolti/imbunatatesti un produs dupa care in colaborare cu cineva sa il produci. (sa nu ai impresia ca samsung sau alta firma isi produce in totalitate subansamblele).

  9. Pentru inceput eu nu sunt nici de o parte nici de alta pe mine nu ma plateste nici app nici sams dar daca tot vb. ai sa ducem pana la capat cu ideile nu sa scoatem din text/stire doar ce ne comvine. Sa nu uitam ca, si aple a “inovat” unele lucruri de la android in ios5, samsung nu a scos doar 1 telefon si 1 tableta sunt n telefoane si fiecare are paleta lui de utlizatori de acea sunt atatea marimi uni vor tel mai mici alti mai mari, uni mai ieftine alti mai scumpe in functie de cat isi permite fiecare sams a ales sa acopere mai multe piete , evident vb doar de smart din moment ce vorbeam de sistem de operare. Acelash lucru este valabil si pentru sams daca au o larga paleta de produse tel/table de ce ar mai scoate ei un sistem din moment ce majoritatea firmelor se indreapta catre android/win ei pur si simplu vor sa acopere o piata cat mai larga si vin cu telefoane cat mai performante asta nu e un lucru rau forteaza mana tuturor firmelor de a face tel cit mai bune, in ultimul an cate telefoane au scos restul firmelor Lg, Sony (jos palaria pentru ei” chiar si motorola sa nu mai vb de sams si cate tel au scos app, partea cu partile componente ia-o unu la unu cate isi produce app si cate isi produce sams. Aceasta rivalitate dintre firme pentru mine unu este binevenita, castig enorm ce anume pretul final al produsului care se duce tot mai jos si devine mai acesibil pentru toata lumea

  10. sunt de acord cu tine dar daca stai un pic sa te gandesti, apple nu are o gama foarte larga de produse ei au 6 produse mari si late pe care le tot imbunatatesc, altii zic ca nu e bine dar eu zic ca este perfect pentru ca orice ai lua de la ei este extraordinar de bun, rar se intampla sa mai auzi pe cineva ca are vre-un produs de la apple si e cu probleme…
    cat despre faptul ca le forteaza mana, e bine dar degeaba le forteaza mana toturor firmelor daca ei nu inteleg ca nu trebuie sa faci 300000 de modele de telefoane ci trebuie sa faci 1 model pe care sa il tot imbunatatesti si sa fie din ce in ce mai performant, sa nu ii creasca pretul doar pentru ca i-a pus o busola si o camera mai buna si asa mai departe.. apple nu scoate sisteme de operare cum a facut de exemplu windows-ul ca a dat kix cu windows vista care acum este 7 dar terminat.. adik sunt anumite chestii pe care trebuie sa le iei in considerare.. 🙂

  11. pai eu ma gandesc foarte bine app pe atat este axat pe clasa de lux (si cind spun lux ma refer la pret), restu firmelor si sams ca e la moda sa sa le el 😛 are deschidere si catre restul ce e rau in asta este bine ca toata firmele sa faca numai telefoane pentru clasa lux sa fie doar preturi de 2000 – 4000 roni,nu este chiar bine ca, are o paleta mai larga de produse pentru toate buzunarele/nevoile. Si tu vezi doar inainte daca spui ca, la produsele app nu exista probleme, aici sunt de acord cu tine sa nu creasca pretul ca, a pus o busola dar asta a fost politica app nu zic ca si ceilalti nu o practica dar app deja abuzeaza pretul final al uni i4 de facut este 100$ el se vinde cu 600-700$ (este doar un exemplu vroiam sa demonstrez doar diferenta), nu inteleg asocierea de vista/7 nu inteleg ce ar trebui sa iau in considerare te referi la bada pai nu inteleg ce ar trebui sa iau in considerare ca a lasat bada si a trecut la android/win ce este rau in acest lucru au evoluat. Toata lumea tipa catre sams ca, asa ea moda dar adevaratul competitor vine din urma usor dar sigur google care vine cu exact acelash lucru hard/soft probabil aceasta dusmanie sams va mai tine pina va sari google cu ceva in fata si atunci ei devin inamicul public numarul 1 ai celor de la app (nu ca google nu ar alimenta pe diferite tronsoane aceasta batalie)

  12. Mda… ce se mai poate spune frumoasa politica daca spun ceva care nu place este spam aveam un dialog pe acelash subiect ale mele sunt spam ca, nu sunt pro apple ale lui nu ca, sunt pro app ( de asta nu se face nimic nu se vrea decat aplauze) scriu sa ai raspund si… Comentariul tau a fost marcat ca spam.

  13. @andrei: Actually tu nu esti moderat, ai folosit un cuvant care este in lista de moderare. Da, as vrea sa scot moderarea dar fiindca traiesc in Romania si am un blog frecventat de unii romani care nu au nici macar cei 2 ani de acasa… las moderarea.

  14. ok mersi si inteleg partea cu mode sunt o gramada de copii pe toate forumurile care nu se pot abtine sa injure,jicneasca… scuze daca am facut vre-o acuza aiurea si bafta in continuare cu pagina faci o treaba buna