Video: iPhone 5 cu ecran de 4 inch prezentat intr-un clip video?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EB11hiwupKM[/youtube]

     Clipul acesta a fost publicat astazi pe internet de catre cei de la GSMarena si teoretic ar trebui sa vedem un iPhone cu ecran de 4 inch care ar putea fi lansat de catre Apple. Design-ul sau este identic cu cel al mockup-urilor prezentate pana acum si sincer sa fiu cred ca a fost construit doar pentru a demonstra cum ar arata un asemenea dispozitiv. Felul in care se misca meniurile si se deschid aplicatiile imi lasa impresia ca pe ecran ruleaza un filmulet si persoana respectiva nu interactioneaza absolut deloc cu dispozitivul in sine.

      Parerea mea este ca acel clip video este 100% fals.

Thanks to Sergiu M.

16 COMENTARII

  1. clar e filmulet: butonul de “slide to unlock” o ia inaintea degetului, si putin mai tarziu browser-ul se inchide inainte ca el sa apese home button….fake!

  2. Meniul intradevar foarte slab se misca.Eu imi susti ideea mea,o sa avem un 4s ca si 3gs iar ip6 va rupe iara targu:).acuma ramane de vazut:)

  3. Poate fi si asa cum zici tu …..dar daca e asa cu siguranta e foarte bine lucrat filmuletu`……singuru lucru care mi-a atras atentia ar fii felul in care intra in ulttima aplicatie , in jocul acela , acolo cand apasa pe icoana parca nu are nici un fel de stimul telefonul 🙂

  4. De curand Apple se tot lauda ca a inchis niste falsificatori de iphone din china. Posibil ca acesta sa fie unul din produsele lor. Si mie mi se pare ca meniul se misca mult prea prost pentru un i5. Nu cred ca este un film! Nu cred ca a fost creat doar ca sa se vada cum ara arata… Ar costa mult prea mult. Prototipurile celor de la Apple costa sute de mii de dolari, poate chiar mai mult. Daramite sa mai si ruleze un film…

  5. Posibil, poate mai sunt si altii care probabil au avut acces la componentele destinate iphone 5. Mie personal nu mi se pare a fi un film rulat pe un dispozitiv si mi se pare putin probabil sa fie un prototip sau doar un mokup construit de altcineva in afara Apple (costuri foarte mari).

    Ramane sa vedem aici pe iDevice.ro pe 4 octombrie.

  6. eu cred ca este un iphone 4 intr-o carcasa mai subtire la margini sa dea impresia de ecran de 4 inchi,ceea ce se vede clar ca nu este de 4,uitativa la mainile lui si la marimea ecranului,pare foarte mic….