Prima Pagina Apple Video: Iata cum ar putea arata noul sistem Assistant din iOS 5

Video: Iata cum ar putea arata noul sistem Assistant din iOS 5

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aZ-xC3g0duA[/youtube]

     Saptamana aceasta v-am spus ca Apple ar putea lansa in iOS 5 un sistem de comenzi vocale numit Assistant care va inlocui clasicul Voice Control. In baza informatiilor disponibile pana acum, Jan Michale-cart, autorul catorva dintre cele mai bune concepte ale iOS 5, a facut o mica prezentare si pentru Assistant. Dupa cum puteti observa sistemul este activat prin tinerea apasata a butonului Home iar apoi prin comenzi vocale noi putem trimite SMS-uri, cauta informatii pe web plus multe multe altele.

     Assistant este capabil sa interactioneze cu utilizatorul si sa il intrebe care sunt optiunile pe care doreste sa le aleaga atunci cand trimite un mesaj/email, cand adauga un contact sau cand face orice alte task-uri. Sistemul se anunta a fi extrem de interesant insa marea problema sta in recunoasterea corecta a cuvintelor rostite de utilizatori iar daca implementarea celor de la Apple va arata precum cea din clip atunci Assistand va fi o functie estrem de populara.

 • Chatagra

  Probabil ca peste cativa ani asa ceva va fi posibil ..pt iphone 5 putin probabil

 • Williamxd

  Off topic. Singura legatura cu acest articol e video’ul . Am facut iphone’ului meu revenire la setarile initiale si acum am observat ca nu am posibilitatea de a reda nici un format video. Cand incerc sa redau, in orice aplicatie ma aflu, ma scoate in home screen. Any ideea? ;( e trista chestia…

 • Williamxd

  Gen update… In safe mode merge ;(

 • Calinc

  da,desteapta chestia cu Assistant….acum asteptam sa o vedem si in practica..

 • Andy

  Aha…si cu toate astea, nu o va folosi mai nimeni.Cine foloseste functia aia din 3.1.3 azi?

 • jder

  Daca e in limba romana, cand conduci e chiar ok. Limba romana fiindca transmiti smsuri in romana, nu engleza.

 • mihaifoto

  Cred ca ar fi cea mai utila functie atunci cand conduci. De cand m-am dat pe touchscreen a devenit mai dificil accesarea functiilor address book, sms, navigatie etc.