Mac OS X Lion 10.7.2 build 11C71 lansat de catre Apple

      In cursul serii trecute Apple a lansat build-ul 11C71 al Mac OS X Lion pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru Mac OS X. Aceasta noua versiune beta a sistemului de operare face parte dintr-un sir lung de build-uri menite sa aduca utilizatorilor multe bug fix-uri, cateva functii noi si imbunatatiri ale performantei sistemului de operare. In aceasta versiune beta Apple anunta ca a rezolva problemele cu Find My Mac si introducerea unei parole pentru firmware insa exista si imbunatatiri ale modului in care functioneaza Lion Recovery.

     Mac OS X Lion 10.7.2 build 11C71 este disponibil pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru Mac OS X in portalul dedicat lor pe site-ul companiei Apple. Aceasta ar putea fi ultima versiune beta a Mac OS X Lion 10.7.2 inaintea lansarii oficiale care ar putea avea loc o data cu iOS 5 si iCloud, saptamana viitoare.

10 COMENTARII

  1. nu suntem aceasi persoana. Da, ma refeream la Safari din Lion. Am avut aceasi problema si cu Google Chrome. Nu e de la mac ( quad core 2.7 Ghz, 8 gb ram )

    LE: nu doar eu am aceasta problema, pe forumul macuser gasesti o tona de cazuri )

  2. Asta e… Macar cu un update pana la sfarsitul anumului, am rezolvat-o. “Pe Windoze” asteptam SP1 pana cand zbura porcu.