Prima Pagina Apple Video: Primul ”review” al iPhone 5

Video: Primul \”review\” al iPhone 5

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ID26exrDCTs[/youtube]

    Anul trecut cei de la Gizmodo prezentau pentru prima oara terminalul iPhone 4 pe care Apple urma sa il lanseze doar cateva luni mai tarziu iar anul acesta celebrul site american a dorit sa repete isprava. Din pacate nu au reusit sa puna mana pe un iPhone 5 adevarat insa au fabricat unul in baza zvonurilor prezentate pana acum pe internet dar dispozitivul lor paleste in fata celui facut de germani. Ieri v-am prezentat un iPhone 5 facut dupa design-ul carcaselor aparute pe internet si acel terminal este mult mai bine realizat decat cel de la Gizmodo.

What’s the point of waiting for the same few people to write the same single glowing review of Apple’s new phone? There is none. So we didn’t.

We had our intern make a mock-up of the new phone using specs from the leaked cases; we found other devices that made use of some of the iPhone’s components; and we carried the foam core iDevice for a couple weeks, loaded up our actual phones with iOS5 and iCloud and got down to business.

This is the first review of the iPhone 5. Sure, it’s a little, uhm, hacked-together, but I’ll bet you it’s not going to differ significantly from the officially sanctioned reviews that come out next week.

   Desigur ca site-ul american a facut totusi un “review” pentru produs dar si-a bazat afirmatiile pe functiile din iOS 5 si iCloud fara sa se axeze pe terminal in sine. Puteti citi informatiile furnizate de ei aici insa din punctul meu de vedere cred ca mai bine isi ocupau timpul cu altceva mult mai util.

 • BtZ

  Doamne ce jenant e facut. Parca si-au batut joc… Nemtii —-> thumbs up, 🙂

 • :))) foarte tare :))))

 • Blitzkrieg

  iPhone cu nume de iPod 🙂

 • Alexhfv

  Wtf??? Asta e facut din plastilina sau ce drq..

 • Goe

  Zvon orange romania, iphone5 o sa fie tot negru si buton intr’adevar alungit, proc de 1,4 dual core si spate curbat:)

 • Sigurrrrrrr :))

 • Chatagra

  Uau ar fi super sa arate asa ..nota 10 pt realizarea mockup-ului .. Ce design deosebit ce finete a detaliilor sunt impresionat ..a da si un astfel de iphone sa aiba un pret de 99 de centi asa ca sa il poti lua la pachet ca pe guma de mestecat si cand se termina bateria il arunci la gunoi 😉

 • Calinc

  din tot mi-a placut…muzica..:))))

 • oakyz

  Nici macar nu o poti numi gluma… au lipit niste hartie colorata peste alta hartie neagra…

 • Goe

  Will see thuesday!