Video: Primul \”review\” al iPhone 5

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ID26exrDCTs[/youtube]

    Anul trecut cei de la Gizmodo prezentau pentru prima oara terminalul iPhone 4 pe care Apple urma sa il lanseze doar cateva luni mai tarziu iar anul acesta celebrul site american a dorit sa repete isprava. Din pacate nu au reusit sa puna mana pe un iPhone 5 adevarat insa au fabricat unul in baza zvonurilor prezentate pana acum pe internet dar dispozitivul lor paleste in fata celui facut de germani. Ieri v-am prezentat un iPhone 5 facut dupa design-ul carcaselor aparute pe internet si acel terminal este mult mai bine realizat decat cel de la Gizmodo.

What’s the point of waiting for the same few people to write the same single glowing review of Apple’s new phone? There is none. So we didn’t.

We had our intern make a mock-up of the new phone using specs from the leaked cases; we found other devices that made use of some of the iPhone’s components; and we carried the foam core iDevice for a couple weeks, loaded up our actual phones with iOS5 and iCloud and got down to business.

This is the first review of the iPhone 5. Sure, it’s a little, uhm, hacked-together, but I’ll bet you it’s not going to differ significantly from the officially sanctioned reviews that come out next week.

   Desigur ca site-ul american a facut totusi un „review” pentru produs dar si-a bazat afirmatiile pe functiile din iOS 5 si iCloud fara sa se axeze pe terminal in sine. Puteti citi informatiile furnizate de ei aici insa din punctul meu de vedere cred ca mai bine isi ocupau timpul cu altceva mult mai util.

Articolul precedentInfografic: 10 ani de iPod
Articolul următorSpyPhoto face poze de oriunde din iOS fara sa scoata un sunet
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.