Video: iPhone 5 – un terminal real, frumos, facut dupa design-ul carcaselor din China

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BFmHxz5n8qs[/youtube]

    Pana acum am vazut o serie intreaga de concepte pentru terminalul iPhone 5 insa un site din Germania ne prezinta un terminal iPhone facut exact dupa descrierea zvonurilor aparute pana acum pe internet. Dispozitivul are un ecran de 4 inch, iar carcasa din spate este facuta din aluminiu si in esenta seamana foarte bine cu un iPod Touch dar si cu un Samsung Galaxy S II al companiei Samsung. Carcasa din spate este facuta se semene cat se poate de bine cu cea a tabletei iPad 2 dar si cu forma pe care carcasele chinezesti o sugereaza si rezultatul il aveti in imaginile acestui articol.

     Trebuie sa recunosc faptul ca acesta este cel mai interesant iPhone pe care l-am vazut pana acum, formele sunt frumoase, este mai subtire decat restul dispozitivelor si chiar mi-as dori ca Apple sa lanseze asa ceva. Daca iPhone 5 va arata exact la fel atunci va avea parte de un succes mai mare decat al iPhone 4. O galerie detaliata gasiti aici.

30 COMENTARII

  1. Frumos mock-up dar sa nu uitam problema antenelor (terminalul nu poate avea spatele integral din aluminiu deoarece ar aparea probleme de semnal < 0)

  2. pe langa ca ar fi ceva exceptional sa arate asa….cireasa de pe tort ar fi ca si cutia sa arate asa …….Super…
    PS: un singur lucru ma cam supara in poza din profil arata un pik a galaxy s2 ceea ce nu este prea ok….cel putin moral 🙂

  3. Da,este frumos.Dar daca o sa fie asa o sa fie incomod de folosit cauza butonului de sus si cele de volum.Cine are ipod gen4 stie despre ce vorbesc.

  4. Eu nu m-am obisnuit cu butoanele de la Ipod touch gen4 si il am de prin martie.Plus ca este foarte “scapabil” pe jos atunci cand incerc sa dau volumul mai tare sau mai incet.Ma rog,oi fi eu mai prost si n-oi sti sa-l folosesc.Personal nu as vrea si sper sa nu fie asa Iphone5.

  5. Sa uitat un mic detaliu. Conform carcaselor din China butonul mute ar trebui sa fie partea dreapta. Dar ce mai contează, terminalul arată frumos. Sper ca acest iPhone 5 sa fie la înălțime la tutor asteptarilor.

  6. Nu are cum sa arate asa pentru ca, este sgs si ar incepe o noua runda de procese. Parerea mea este ca, va fi mai subtire nu va fi de 4 si se va pastra buton home

  7. este oribil…cel putin spatele, apple nu scoate asa ceva….daca pana acum au reusit sa tina totul secret inseamna ca o sa fie ceva mai diferit, parerea mea

  8. Cutia este de la iPhone venit din service asa am primit si eu ,poate conține doar telefonul fara cablu alimentator casca

    Deci e un montaj acolo

    Mai sant cateva zile pana aflam adevarul