Video: iPhone 5 – un terminal real, frumos, facut dupa design-ul carcaselor din China

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BFmHxz5n8qs[/youtube]

    Pana acum am vazut o serie intreaga de concepte pentru terminalul iPhone 5 insa un site din Germania ne prezinta un terminal iPhone facut exact dupa descrierea zvonurilor aparute pana acum pe internet. Dispozitivul are un ecran de 4 inch, iar carcasa din spate este facuta din aluminiu si in esenta seamana foarte bine cu un iPod Touch dar si cu un Samsung Galaxy S II al companiei Samsung. Carcasa din spate este facuta se semene cat se poate de bine cu cea a tabletei iPad 2 dar si cu forma pe care carcasele chinezesti o sugereaza si rezultatul il aveti in imaginile acestui articol.

     Trebuie sa recunosc faptul ca acesta este cel mai interesant iPhone pe care l-am vazut pana acum, formele sunt frumoase, este mai subtire decat restul dispozitivelor si chiar mi-as dori ca Apple sa lanseze asa ceva. Daca iPhone 5 va arata exact la fel atunci va avea parte de un succes mai mare decat al iPhone 4. O galerie detaliata gasiti aici.

Articolul precedentVideo: Elvetia cere pace intre Android si iOS
Articolul următorInfografic: O prezentare cronologica a zvonurilor despre iPhone 5
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.