Prima Pagina Apple Tabel comparativ: iPad 2 vs Kindle Fire vs Playbook vs Galaxy Tab...

Tabel comparativ: iPad 2 vs Kindle Fire vs Playbook vs Galaxy Tab 10.1

   Pana acum tableta iPad a facut fata fara probleme oricarui competitor aparut pe piata indiferent ce companie l-a produs si indiferent ce sistem de operare avea. Amazon a lansat saptamana aceasta tableta Kindle Fire in speranta de a atrage o parte dintre consumatorii aflati in cautarea unei tablete si a decis sa vanda produsul la un pret mai mic decat cel de productie pentru a avea succes. Chiar si asa tableta nu este mai atractiva decat iPad insa ar putea fura o parte dintre clientii platformelor Android.

   In ideea compararii tabletelor disponibile acum pe piata avem tabelul de mai jos care pune fata in fata iPad 2, Kindle Fire, Blackberry Playbook si tableta Samsung Galaxy Tab 10.1. Fiecare tableta are propriile puncte slabe/forte insa iPad 2 are peste toate avantajul App Store-ului si a celor peste 100.000 de aplicatii. Nu trebuie uitat nici iOS-ul care este cel mai stabil si mai inchegat sistem de operaer dintre toate cele prezentate insa in final utilizatorii isi aleg produsele in functie de propriile nevoi.

 • mau

  ehe, m-am “jucat” pe un playbook, e destul de smecher 🙂

 • Unnamed

  de ce la ipad are HD Camera rear ? ce camera e aia HD? la restu e trecut in mpixel….la ipad de ce nu e la fel? cand citez:

  The specs for the iPad’s rear-facing camera only lists one number: 720p. That should mean 1280 x 720 pixels, which gives a megapixel figure of 0.92, clearly useless for stills.”

 • Camera din iPad 2 e praf, e pusa doar de forma. Apple a pus-o doar pentru ca restul tabletelor aveau deja asa ceva deci e inutila, la fel ca si camera celorlalte tablete de pe piata.

 • mihai_rt

  sigur tableta celor de la amazon va fi cea mai de succes tableta android produsa pana acum si va acapara si din cota de piata a ipad ului

 • cal3star

  Camera de la iPad2 imi place cum filmeaza (cea din spate) insa numai ziua.
  Oricum nu prea vad ce ai putea filma cu iPad-ul .. Mergi cu tableta pe strada si filmezi ?

 • Cu nici o tableta nu ai ce filma ..

 • mariusr22

  I-am vazut pe unii filmand cu un iPad in Luvru… Erau hilari cum se invarteau in jurul unei statuete cu tableta in mana :))

  Seriously, Apple trebuiau sa isi vada de treaba si sa nu puna vreo camera pe spatele tabletei, treaba asta cu camera pe spatele tabletei e o mare gluma!!!

 • Tigris Regalis

  E clar că iPad rămâne cea mai tare, Amazon aduce “prea puțin, prea târziu”, este practic la nivelul celorlalte tablete Android de primă generație din anii trecuți (de ex. Galaxy Tab 1), cu OS de telefon, nepotrivit pentru tablete, ecran mic, specs slabe.

  Camerele de la iPad sunt pentru FaceTime, e aberant să faci poze sau filme cu o tabletă, așa că e suficientă rezoluția lor pentru ce sunt destinate să facă!

 • DDD

  @Tigris: ca sa vezi ce aduce nou Amazon, uita-te pe ultima linie din tabel.

 • royce

  Subscriu la comentariul lui DDD si fara suparare dar unii sunt cam fanboy apple pe aici…

 • Din cate imi aduc eu aminte acesta este un blog dedicat produselor Apple, sau poate gresesc?

 • Tigris Regalis

  @DDD: Nu e nimic nou acolo, prețul de vânzare în pierdere a ajuns un “standard” la tabletele non-iPad … poate este totuși o noutate că Amazon nu a așteptat nu-știu-cât cu stocurile nevândute pe rafturi și a redus prețul de la bun început, însă mă întreb cum vor vinde în afara SUA, de ex. în Europa, unde, după câte se știe, vânzarea în pierdere este ilegală.