iPhone 5 cu ecran de 4 inch si iPhone 4S listate de un operator american

     Aseara va spuneam ca in iTunes 10.5 beta 9 Apple a listat iPhone 4S ca fiind unul dintre dispozitivele compatibile cu noua versiune a programului dar a inclus si cateva iconite care dadeau de inteles ca noul terminal va arata precum iPhone 4. In cursul serii trecute au fost facute screenshot-urile din acest articol si ele prezinta atat terminale iPhone 5 cat si terminale iPhone 4S listate de un operator de telefonie mobila regional din SUA. iPhone 5 este listat ca avand un ecran de 4 inch, camera de 8 megapixeli, conectivitate HSDPA+ si un pret de pornire de 700$, totul aliniindu-se cu zvonurile prezentate pana acum.

    iPhone 4S pe de alta parte este listat ca avand o camera de 5 megapixeli, ecran de 3.5 inch si chip A5, cu un pret de pornire de 400$ deci teoretic acesta ar fi modelul ieftin al iPhone. Daca informatiile prezentate de operatorul din Cincinnati sunt adevarate atunci iPhone 4S va inlocui iPhone 4 in oferta Apple iar iPhone 5 va fi terminalul pe care il asteptam cu totii. Desigur ca informatiile vin de la un operator regional care teoretic nici macar nu ar trebui sa aiba iPhone-ul in vanzare dar asta nu inseamna ca ele nu sunt adevarate mai ales ca vin cu doar 2 zile inaintea conferintei Apple.

     Nu uitati ca pe 4 octombrie va astept pe iDevice.ro sa discutam despre e prezinta Apple si desigur sa vizionam conferinta LIVE pentru ca in mod sigur vor exista feed-uri de la conferinta.

14 COMENTARII

  1. Daca va fi transmisa live o vom vedea pe site la Apple. Nu prea cred ca vor lansa doua terminale, de ce nu ar fi ok i4 pentru versiunea mai ieftina? Daca intradevar vor fi doua terminale, poate iOS 5 nici nu va mai fi disponibil pe 3GS 😐

  2. sa vezi terminale asa ca pentru criza financiara… sa nu lanseze nimic si sa fie tot iphone 4 cu ios5… tzeapa tzepelor! 🙂

  3. La ce ora va fi conferinta? Ora romaniei… Din poza la ei reiese ora 10. Noi suntem cu 7 ore in fata parca, si vazusem pe undeva pe aici postat de tine orele 19:00. Nu mai inteleg 🙂 ( sper sa nu se trezeasca vreun mare stiutor cu jigniri cum se intampla de cele mai multe ori… Ms)

  4. ce penibili. site-ul cu pricina nici macar nu are cateria Apple la telefoane. inca unii care vor sa-si faca publicitate si un pic de trafic. FAKE.

  5. Astazi ma plimbam cu masina prin Milano si trecand prin fata unui magazin din reteaua 3 italia am vazut o reclama noua in care scria: Si acum noul IPhone 4 prezentat in noua interfata ceva de genul si cred ca se referea la 4S dar mai sunt 2 zile si vom afla acest operator a avut mereu de la inceput toate modelele de iPhone sa speram ca nu va fi doar 4 s acum si va fi si 5 :):):):)