Prima Pagina Apple Componente ale iPhone 4S descoperite in fabrica Foxconn din Brazilia

Componente ale iPhone 4S descoperite in fabrica Foxconn din Brazilia

     Fabrica Foxconn din Brazilia este deja construita si se pare ca o parte dintre muncitorii sai deja lucreaza la producerea de terminale iPhone 4S, conform celor de la Gizmodo. Filiera braziliana a site-ului a reusit sa pozeze componentele interne ale unui iPhone 4S cu numele de cod N90A iar imaginile de mai sus il avem prezentat si desigur ca arata exact precum iPhone 4. Cei de la Gizmodo sustin ca o parte dintre aceste componente nu vor fi utilizate pentru a construi terminale iPhone deoarece au defecte de fabricatie insa este clar ca Apple are in plan constructia unui iPhone 4S.

     Coroborand imaginile cu descoperirea din iTunes si informatiile de pe site-ul unui operator de telefonie mobila din SUA, este clar ca iPhone 4S va fi prezentat la conferinta din 4 octombrie si va arata exact precum iPhone 4 insa va avea hardware imbunatatit. Acum stim ca iPhone 4S exista si este pregatit de Apple dar ramane de vazut ce se va intampla cu iPhone 5 si al sau ecran de 4 inch care a “pus pe jar” comunitatea utilizatorilor de iDevice-uri din intreaga lume. Eu unul cred ca foarte multi vor fi dezamagiti daca noul iPhone nu va avea un ecran de 4 inch si cred ca ar fi bine sa va pregatiti pentru asa ceva.

 • Calinc

  nu au de ce sa fie dezamagiti,au varianta 4s de 3,5″…:)))

 • Andy

  Zaone ce-ai patit de esti așa pesimist? Ai uitat de n95? Exista, ai răbdare pana marți.

 • La WWDC 2011 am fost optimist si s-a dovedit contrariul, acum exista mai multe dovezi ca iPhone 4S va fi prezentat.

 • Andy

  Parerea mea e ca ne agitam degeaba, doar mai sunt 2 zile nu o luna. Sper sa putem vedea live conferinta.

 • O vom vedea sigur din moment ce Apple face streaming pentru magazinele sale.

 • Domnul Avocat

  Deja s-a stins Flacăra aceea a ” asteptarii ” noului produs cu tot felul de zvonuri ! Nu era mai frumos sa avem parte de o surpriza din partea Apple ? Acum dacă știm deja ca se va numi iPhone 4S si va avea procesor DUAL CORE de 1ghz plus 1GB Ram atunci sesiunea de prezentare de marți ar fi ca o trecere minora peste ce știam deja ! Nu va mai exista tensiunea aceea fiind deja inhibati cu toate zvonurile ! E precum ai spune unui copil cu o zi înainte de Crăciun ce are in cadouri 🙂 !! Aiurea …!! Eu sper ca marți tot ce sa discutat aici sa nu fie real iar Apple sa “spună ” altceva ! In caz contrariu lansarea noului iPhone va fi un fail 😉 !! Sa speram ca nu vom uita sa ne bucurăm la apariția noului iPhone!!

 • @Domnul Avocat: Sa trecem la realitate. Acum tensiune e si mai mare pentru ca nu stim practic ce se va prezenta. Va fi cu design vechi sau nou? Va avea componente din iPad 2 sau nu? Fara zvonuri nu ar fi existat atat interes 😉 Povestile cu Mos Craciun raman pentru copiii mici.

 • razvany20

  +1 pt. Domnul Avocat

 • boreasmac

  Dar ce vreti sa faceti cu un ecran de 4″? In final o sa se ajunga ca telefonul sa fie cat tableta si sa tii o caramida la ureche, ca la inceputurile GSM-ului.

 • Domnul Avocat

  @Zaone : iar placerea noului produs unde va mai fi ?

 • Cand il tin in mana, atunci e. Cand il vad intr-un video nu ma prea incanta cu nimic.

 • Domnul Avocat

  Si după tot ce sa discutat pana acum O sa îl
  Cumperi sau nu ? Oricum se știe deja cum va arată noul iPhone după atâta vorbaraie !!

 • Da, il voi cumpara.

 • Domnul Avocat

  Si eu ! Abia astept conferință de marți ! Sincer doi bani nu dau pe toate zvonurile de pana acum !