iPhone 4S cu design precum iPhone 4 prezent in iTunes 10.5 beta 9

     Ieri Apple lansa iTunes 10.5 beta 9 pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS iar in interiorul programului au fost descoperite primele referinte oficiale cu privire la iPhone 4S. Dispozitivul este listat in lista de terminale recunoscute de iTunes si are iconita unui iPhone 4 CDMA deci este foarte posibil ca noul iPhone sa arate precum iPhone 4 si sa se numeasca iPhone 4S. Apple a lansat iPhone 3GS acum 2 ani cu design identic, cu al iPhone 3G insa cu hardware diferit.

     Anul acesta lucrurile par a fi la fel deoarece iPhone 4S ar putea avea chip dual-core de 1 GHz, camera de 8 megapixeli, 1 GB RAM insa ar putea arata exact precum iPhone 4. Aceste informatii fac uitat ecranul de 4 inch pe care eu unul, si multi altii, il asteptam pentru noul dispozitiv dar ne da de inteles ca denumirea iPhone 4S este aleasa de Apple pentru noul dispozitiv. Marti vom afla cum arata noul iPhone dar conform iTunes 10.5 beta 9 dispozitivul s-ar putea dovedi a fi o dezamagire din punct de vedere al design-ului.

UPDATE: Aparent Apple a scos iTunes 10.5 beta 9 din portalul dedicat dezvoltatorilor dupa publicarea stirii privind iPhone 4S deci informatiile oferite s-ar putea confirma marti.

UPDATE 2: iPhone 4S a fost prezentat oficial de catre Apple, il poti descoperi aici.