iPhone 4S/5 nu va fi lansat maine

    Maine milioane de utilizatori vor dori sa stie care sunt noile produse pe care Apple le va prezenta si desigur cand vor putea merge in magazine pentru a si le achizitiona. Desi deocamdata nu avem o data de lansare, cei de la Verizon se pregatesc maine pentru lansarea unui nou produs sau pentru deschiderea unei sesiuni de pre-comenzi astfel ca in unele call centere s-a anuntat ca maine se vor face ore suplimentare. iPhone 4S/5 nu va fi lansat sub nici o forma maine pentru ca nu avem versiunea GM a iOS 5 insa nu ar fi exclus ca Apple sau doar Verizon sa deschida o sesiune de pre-comenzi pentru produs.

Why anyone in their right mind would extend their workday at a call center is beyond me, but it’s clear that Verizon is expecting something big to drop THAT DAY. I honestly was not expecting a product to drop on Tuesday, but just an announcement for something to come later that week/month. However, Verizon appears to be bracing themselves for a lot of orders and device activations.

    Daca Apple va deschide sesiunea de pre-comenzi atunci o va face in toate tarile unde iPhone 4S/5 va fi disponibil, mai exact in: SUA, Anglia, Franta, Germania si Japonia. Apple a procedat asemanator anul trecut cand a deschis o sesiune de pre-comenzi pentru iPhone 4 la cateva zile dupa keynote-ul de deschidere a WWDC 2010 si anul acesta lucrurile ar putea urma acelasi curs. In concluzie, iPhone 4S/5 NU va fi lansat sub nici o forma de maine sau saptamana aceasta pentru ca iOS 5 GM nu este disponibil si dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS trebuie sa il testeze inainte ca Apple sa il lanseze oficial.