Apple NU va transmite LIVE conferinta de prezentare a iOS 5, iCloud si iPhone 5

     Desi saptamana trecuta aflam ca Apple va transmite LIVE conferinta de prezentare a iOS 5, iCloud si iPhone 5 pentru magazinul companiei din Londra unde vor fi prezenti angajatii si presa, astazi departamentul de PR al Apple a anuntat ca un feed LIVE pentru public nu va exista. Cei de la 9to5mac au reusit sa contacteze departamentul de PR al companiei din Cupertino care le-a dat vestea si din moment ce vine direct de la Apple este cat se poate de clar ca pe site-ul companiei americane nu vom avea nici un player cu ajutorul caruia sa vedem tot ce se intampla in One Infinite Loop.

     Avand in vedere ca la magazinul Apple din Londra va fi transmis totul, exista o sansa ca pe undeva sa se strecoare o camera care sa ne prezinte si noua imagini de la conferinta, desi Apple nu va face acest lucru. Eu unul ma asteptam ca Apple sa transmita totul insa se pare ca pentru ei utilizatorii nu au dreptul de a viziona ce se prezinta pe scena si va trebui sa recurgem la metode alternative. Daca va exista vreun feed live de la conferinta il voi publica maine seara, aici pe iDevice.ro pentru ca toata lumea sa il vada insa pana una alta se pare ca Apple ne va tine “pe intuneric” pana maine pe la ora 22:00 cand va publica pe site-ul sau informatii despre noile produse.

     Nu uitati ca va astept maine incepand cu ora 19:30 sa discutam despre tot ce va prezenta Apple la conferinta si voi incerca sa gasesc un feed live pe care sa il urmarim.