Prima Pagina Apple Steve Jobs ar putea urca pe scena la conferinta de prezentare a...

Steve Jobs ar putea urca pe scena la conferinta de prezentare a iPhone 4S/5

    Desi nu mai este CEO al companiei Apple, Steve Jobs ar putea urca pe scena la conferinta de prezentare a iPhone 5, iOS 5 si iCloud care va avea loc maine incepand cu ora 20:00. Tim Cook, actualul CEO al Apple, va fi persoana din mainile careia vom vedea cel mai probabil noul iPhone 5 insa Steve Jobs ar putea urca pe scena pentru a vorbi despre demisia sa ori despre rezultatele companiei Apple. Informatia vine de la cei de la Reuters care nu specifica sursa ei insa aceeasi publicatie sustine ca o absenta a lui Steve Jobs nu va avea un efect prea mare asupra celor prezenti in sala.

     In ultimii ani Steve Jobs a fos cel care  a ridicat de atatea ori sala in picioare la prezentarea iPhone/iPad-urilor insa anul acesta Tim Cook va prelua fraiele. El este CEO al Apple si din mana sa trebuie sa vedem noile produse, altfel titulatura obtinuta in aceasta vara nu ar avea insemnatatea necesara intr-o astfel de conferinta. Daca Steve Jobs va fi prezent la conferinta atunci el va avea un rol mic, neinsemnat si il va lasa pe Tim Cook sa preia rolul principal, asa cum a facut si Jobs in anii trecuti. Eu unul as fi bucuros sa il vad pe Jobs la prezentare insa totul depinde doar de el si de echipa de PR a companiei din Cupertino.

      Nu uitati ca eu va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 sa discutam despre tot ce se va prezenta la eveniment si desigur pentru a vedea LIVE conferinta. Apple si-a anuntat deja angajatii ca va transmite in direct conferinta din Cupertino deci vom avea probabil un feed LIVE si pe site-ul companiei dar daca nu se va intampla asa atunci sigur se va gasi un angajat diligent care sa publice pe internet un feed de la o intalnire dintr-un magazin Apple.

UPDATE: Conform cunoscutului blogger american Robert Scoble, Steve Jobs nu va fi prezent maine pe scena deoarece boala nu ii permite sa ia parte la o conferinta de o asemenea anvergura.

I’m hearing that Steve Jobs won’t be at tomorrow’s press event. He’s just not feeling well enough to come out in public, I hear (and yes, that makes me sad, the industry will really miss him and they will see again tomorrow why). I keep wishing that these continued rumors are wrong, but know in my head that they probably are right. That said, tomorrow will be ALL about Steve Jobs even though he probably won’t be mentioned much, beyond something like “Steve is watching today’s keynote from the comfort of his home and he sends his best wishes to all of you.”

 • BYBY_TMG

  Pai va fi prezentat iPhone 5 sau iPhone 4S?? Oricum daca este vorba de 4s va fi o mare dezamagire, desi ii vad cam presati de vanzarile celor de la Samsung, sper si cred ca va fi totusi un iPhone 5 :-))

 • Nobody knows.

 • Vladel

  Omg !!! Wtf !!! Cum sa nu fie ip5 in plm

 • bogdan2011

  Sunt foarte sigur ca va fi un iphone 4 de 8 gb ca si varianta low-cost si un 4S . Cei de la apple nu au scos niciodata 2 telefoane noi si nici nu vad sensul , din moment ce iphone-ul 4 are inca un succes foarte mare

 • Steve va prezenta 🙂 ! El nu va prezenta iphone 5 or whatever doar daca va fi grav bolnav sau ce urmeaza dupa ! Ce daca Tim Cook e CEO ? El primeste ordine de la Steve clar ! Sa dea Dumnezeu sa fie asa cum spun eu : Steve prezentand tot ce tine de 5:)

 • BYBY_TMG

  Sau poate va incepe el prezentarea si in mod oficial ii va da lui tim stafeta oficial prezentand totul.

 • Moss™

  daca prezinta steve…e de bine 😉

 • Soulyd

  si ce e daca e 4s daca va avea specificatiile din zvo urile dupa 5? si nu cred ca i4 8gb va fi low cost ca nicicum nu va costa mai putin cu 300€ daca nu va costa250-300€ atunci nu va fi low cost!

 • pauladrian

  Nu cred ca steve va prezenta maine ceva.Din pacate boala de care sufera e foarte grea.E cel mai parsiv cancer si cu cea mai ridicata mortalitate.Sper ca el macar sa fie acel unu la mie care scapa.

 • icetkk

  Sper, totusi, sa prezinte Steve Jobs, ar putea fi ultima lansare de iPhone (produsul care l-a consacrat) din viata sa si ar fi pacat sa nu fie pe scena, daca se poate tine pe picioare.

 • Andy

  Zaone, mi-aduc aminte ca Jobs a zis ceva de genu: Cand nu voi mai putea sa-mi îndeplinesc indatoririle la Apple voi ceda locu. Din punctul asta de vedere, e posibil sa nu fie un iphone5 intradevar, dar o sa vedem noi diseara.