Steve Jobs ar putea urca pe scena la conferinta de prezentare a iPhone 4S/5

    Desi nu mai este CEO al companiei Apple, Steve Jobs ar putea urca pe scena la conferinta de prezentare a iPhone 5, iOS 5 si iCloud care va avea loc maine incepand cu ora 20:00. Tim Cook, actualul CEO al Apple, va fi persoana din mainile careia vom vedea cel mai probabil noul iPhone 5 insa Steve Jobs ar putea urca pe scena pentru a vorbi despre demisia sa ori despre rezultatele companiei Apple. Informatia vine de la cei de la Reuters care nu specifica sursa ei insa aceeasi publicatie sustine ca o absenta a lui Steve Jobs nu va avea un efect prea mare asupra celor prezenti in sala.

     In ultimii ani Steve Jobs a fos cel care  a ridicat de atatea ori sala in picioare la prezentarea iPhone/iPad-urilor insa anul acesta Tim Cook va prelua fraiele. El este CEO al Apple si din mana sa trebuie sa vedem noile produse, altfel titulatura obtinuta in aceasta vara nu ar avea insemnatatea necesara intr-o astfel de conferinta. Daca Steve Jobs va fi prezent la conferinta atunci el va avea un rol mic, neinsemnat si il va lasa pe Tim Cook sa preia rolul principal, asa cum a facut si Jobs in anii trecuti. Eu unul as fi bucuros sa il vad pe Jobs la prezentare insa totul depinde doar de el si de echipa de PR a companiei din Cupertino.

      Nu uitati ca eu va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 sa discutam despre tot ce se va prezenta la eveniment si desigur pentru a vedea LIVE conferinta. Apple si-a anuntat deja angajatii ca va transmite in direct conferinta din Cupertino deci vom avea probabil un feed LIVE si pe site-ul companiei dar daca nu se va intampla asa atunci sigur se va gasi un angajat diligent care sa publice pe internet un feed de la o intalnire dintr-un magazin Apple.

UPDATE: Conform cunoscutului blogger american Robert Scoble, Steve Jobs nu va fi prezent maine pe scena deoarece boala nu ii permite sa ia parte la o conferinta de o asemenea anvergura.

I’m hearing that Steve Jobs won’t be at tomorrow’s press event. He’s just not feeling well enough to come out in public, I hear (and yes, that makes me sad, the industry will really miss him and they will see again tomorrow why). I keep wishing that these continued rumors are wrong, but know in my head that they probably are right. That said, tomorrow will be ALL about Steve Jobs even though he probably won’t be mentioned much, beyond something like “Steve is watching today’s keynote from the comfort of his home and he sends his best wishes to all of you.”