Prima Pagina baterie Video: Japonezii au primul telefon care se incarca in doar 10 minute

Video: Japonezii au primul telefon care se incarca in doar 10 minute

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JK5sGmN9e4Q[/youtube]

   Japonezii sunt recunoscuti pentru inovatiile tehnologice pe care le-au produs de-a lungul anilor iar acum la CEATEC operatorul de telefonie DOCOMO a prezentat primul telefon mobil care se incarca in doar 10 minute. Telefonul este echipat cu o baterie care beneficiaza de o noua tehnologie dezvoltata de japonezi iar cei de la Engadget au avut ocazia de a vedea o demonstratie live in cursul zilei de astazi. Din pacate operatorul japonez nu a dezvaluit detalii cu privire la tehnologia implementata in noul sau produs dar ideea de a incarca un telefon mobil in doar 10 minute este extrem de atractiva.

   Daca o asemenea baterie ar fi lansata pe piata ar reduce considerabil timpul pierdut de utilizatori asteptand ca terminalele lor sa se incarce insa vorbim probabil despre baterii de capacitate nu prea mare care ar avea o durata de viata scazuta. Incarcarile foarte rapide ar afecta in mod sigur celulele energetice din interiorul bateriilor si probabil la cateva sute de reincarcari ele ar trebui schimbate insa la un pret convenabil cred ca oricine ar fi dispus sa renunte la cativa bani doar pentru a isi incarca telefonul foarte repede.

 • Williamxd

  Un iphone 7 cu baterie charge up to 10 min, ar fi un lucru mare. Sau un alt iphone mult mai in viitor

 • Soulyd

  este un iphone pe masa 🙂 poate au incercat sau au de gand sa incearca si cu acela… o sa vedem…

 • Claudiu daniel

  Ar fi interesant! Dar incet incet apar lucruri inovatoare. Sigur sunt deja multe inventii care inca nu au iesit la lumina pt nu intereseaza,sau nu sunt rentabile, nu vor sa distruga industria existenta care produce acumulatorii. La fel ca si cu automobilele electrice,care sunt existente in format hybrid inca din anii “90 dar NU exista interes pt stim ce influenta exista in domeniul petrolier,distributie etc si in ce fel va afecta aceste sectoare.

 • Rundown

  Iphone 8 o sa isi incarce bateria prin wifi

 • revenge

  Asta face cat toate “inovatiile” Apple la un loc.
  Altii pot sa astepte sa-si incarce iPhone-ul xx prin wifi in vreo doua zile.

 • mihai_rt

  au existat mai multe baterii cu incarcare rapida insa toata au fost cumparare si uitate prin sertare de catre cei care conduc industria petroliera

 • Pingback: NTT Docomo prezinta la Mobile World Congress 2012 bateria care se incarca in 10 minute(video) | iDevice.ro()