Video: ShadowGun – jocul saptamanii ales de Apple

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QWfLZluv7Ss[/youtube]

     Saptamana aceasta compania MadFinger Games a lansat in App Store jocul Shadowgun, cel mai avansat joc pentru platforma iOS. Jocul este construit in baza motorului grafic Unity Engine si isi merita titulatura prezentata de mine anterior deoarece in el avem parte de o experienta completa atat din punct de vedere grafic, cat si din punct de vedere al gameplay-ului. Povestea jocului il are in prim-plan pe un vanator de recompense care trebuie sa omoare inamici pe diverse nave extraterestre pentru a ajunge la un criminal temut de intreg universul.

      Dupa cateva ore jucate in Shadowgun pot spune ca sistemul de control ar putea fi imbunatatit deoarece de multe ori ma regasesc in postura de a apasa butonul care actioneaza arma in locul butonului care modifica pozitia view-ului jucatorului. Probabil in viitor vom avea parte de update-uri care ne vor aduce continut nou si bonusuri insa vom avea si mult asteptatul modul multiplayer care ne va permite sa jucam impotriva prietenilor nostri prin internet, Wi-Fi sau BlueTooth. Shadowgun este disponibil in App Store sub forma unei aplicatii universale care costa 6€.

Pretul initial:
Nume:
SHADOWGUN

5.99

s





Developer: MADFINGER Games, …
Universala
Categoria: Games


Descriere: www.kotaku.com “Spectacular mobile gaming achievement”
www.g4tv.com “This game looks incredible, and plays better.”
www.pocketgamer.co.uk “The best third-person action game available on mobiles, with stunning graphics and tight controls”
www.appolicious.c…


Dimensiunea aplicatiei este: 219.1 Mb