Prima Pagina aplicatii Video: iPhone 4S hands-on

Video: iPhone 4S hands-on

    Cei de la BBC au reusit sa obtina un iPhone 4S pentru a face un scurt hands-on video in care demonstreaza noul serviciu Siri dar si camera de 8 megapixeli. Puteti observa ca dispozitivul este mai rapid decat iPhone 4 in a deschide aplicatiile si camera roll-ul deci ne putem astepta la o imbunatatire semnificativa a performantelor iOS-ului nostru. Despre care nu am aflat absolut nimic nou pentru ca nu se face vreo poza si nu se arata vreun clip video insa Siri pare interesant dar partea proasta este ca el functioneaza doar cu 4 limbi si doar cu o conexiune de internet.

 • Porky

  In sfarsit Gata cu zvonurile si presupunerile cum va arata iphone5. Mai astepta vreo 8 luni pana se speculeaza iarasi despre el.

 • sebastian

  S-a zis ca Siri momentan are suport pentru 3 limbi(eng,french si german),dar ca va primii update in mai multe limbi…posibil si romana.
  PS:arata exact la fel ca acel concept 😀

 • Dan

  Eu nu mai inteleg nimic.se mai prezinta\lanseaza iphone5?da sau nu?

 • Soulyd

  @Porky deja au inceput zvonurile si cu iPhone 6, deci nu sa terminat cu zvonurile!

 • Doc

  “si doar cu o conexiune de internet”… Pai iti cumperi un smart ca sa nu ai net?

 • Doc

  Sa nu uit, saracii chinezi, au fabricat ei carcase in draci! Ceva acolo nu se leaga, ceva a fost amanat, ceva la montaj nu a iesit cum trebuie!

 • aliennuteteme

  @doc… chiar ai crezut in povesti?!… e politica apple la mijloc… cat crezi ca au pierdut?!… au lucrat o familie la carcasele alea si apple le-a dat 100 de dolari :))
  ceea ce conteaza este ca toata lumea a muscat momeala… partea proasta e ca apple are de pierdut acuma… daca nu lansau aiurea zvonuri, lumea mergea pe principiul 3g-3gs…. si astfel nu erau asa de multi oameni dezamagiti…. dar apple e apple.

 • alin bucsoiu

  update minor – mai degrabă o aliniere/repoziționare față de hardware-ul și software-ul competiției. Apple a făcut ceea ce trebuia să facă: a aliniat iOS 5 cu Android și Windows Phone 7 vizavi de funcțiile importante gen integrarea Twitter în sistemul de operare, efectuarea rapidă de fotografii, zona de notificări etc.
  Pe hardware … nu ai cum să inovezi în fiecare an, mai ales când distanța dpdv tehnologie nu mai e așa de mare. Din nou, a aliniat hardware-ul (dual core, camera mai mare) cu ceea ce exista deja (de multișor) pe Android. În ideea că o va face mai bine decât competiția. A fost iPhone, iPhone 3G și apoi 3GS-ul care au mers pe același design. iPhone 4 și 4S sunt din nou similare. Poate la anul să vedem ceva nou.
  Mă așteptam la ceva nou? Nu! Speram? Da. Mi-ar fi plăcut să văd alte inovații dpdv hardware de la Apple.