Prima Pagina Apple Apple Care+ te ajuta sa inlocuiesti iPhone-ul tau chiar si in cazul...

Apple Care+ te ajuta sa inlocuiesti iPhone-ul tau chiar si in cazul unui accident

    Impreuna cu noul iPhone 4S, Apple a lansat un App Store un nou produs numit AppleCare + care ofera utilizatorilor posibilitatea de a isi extinde garantia dispozitivului dar si de a beneficia de inlocuirea terminalului in cazul unui accident. Noul produs al celor de la Apple ne da posibilitatea de a inlocui sau repara un iPhone de 2 ori contra sumei de 49$ indiferent ce defect are dispozitiv. Practic daca e vorba de o inlocuire completa sau de o inlocuire a ecranului, utilizatorul va plati doar 49$ la Apple si problema sa va fi rezolvata. In mod normal inlocuirea in cazul unui accident care a avut loc din cauza utilizatorului nu se aplica deci AppleCare + extinde garantia la 2 ani dar aduce si facilitatea repararii/inlocuirii la un pret mult mai mic.

Every iPhone comes with one year of hardware repair coverage and 90 days of telephone technical support. AppleCare+ for iPhone extends repair coverage and technical support to two years from the original purchase date of your iPhone and adds coverage for up to two incidents of accidental damage due to handling, each subject to a $49 service fee.1 With AppleCare+ for iPhone, Apple experts can help troubleshoot issues over the phone or at an Apple Retail Store. They’ll answer questions about iOS, Apple iPhone apps such as Mail, iMessage, and Calendar, and help you solve interconnectivity issues between your iPhone and Mac or PC. And if your iPhone needs service under the plan, Apple technical support representatives can even set up a repair during the same call.

     Acesti 49$ se platesc pe langa cei 99$ platiti pentru a cumpara pachetul oferit de catre Apple si sa nu credeti ca este vorba despre o suma mare deoarece reparatiile terminalelor iPhone sunt foarte costisitoare. Deocamdata noul AppleCare + este disponibil numai in SUA dar Apple il va extinde mai mult ca sigur international si el va ajunge probabil in cursul acestui an si in Europa unde preturile in euro vor fi ceva mai mici. In Romania resellerii locali ar putea introduce asemenea planuri pentru utilizatori, totul depinzand de bunavointa Apple.