Prima Pagina Apple Video: iPhone 4S va permite video/AirPlay Mirroring, Real Racing 2 deja beneficiaza...

Video: iPhone 4S va permite video/AirPlay Mirroring, Real Racing 2 deja beneficiaza de el

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Bxj1QuKebdQ[/youtube]

    Aseara Apple a anuntat ca noul iPhone 4 va permite in sfarsit utilizatorilor sa faca Video/AirPlay Mirroring precum tableta iPad 2 si chiar in format 1080p in cazul video mirroring-ului. Aceasta functie este disponibila inca din iOS 4.3 pentru iPad 2 si permite practic utilizatorilor sa transpuna ecranul iDevice-ului pe ecranul unui televizor. Posibilitatea de a face video mirroring in format Full HD va permite utilizatorilor sa vizioneze filme facute cu propriul iPhone pe un televizor/ecran compatibil sau sa joace jocuri care au grafica Full HD.

     Real Racing 2 a fost primul joc in care a fost inclusa grafica Full HD si multumita hardware-ului din iPad 2 jocul permitea utilizatorilor sa imparta ecranul in curse. Multumita terminalului iPhone 4S lucrurile sunt duse dincolo de limite astfel ca jocul permite acum impartirea ecranului in 4 astfel incat 4 utilizatori sa joace unul contra altuia in cadrul aceleiasi curse. Real Racing 2 aduce si un motor grafic imbunatatit care beneficiaza de puterea grafica a chip-ului A5 deci vom avea parte de grafica mai multa si functii noi dar acesta ar putea fi doar inceputul.

     Mult mai multi dezvoltatori de jocuri vor utiliza hardware-ul noilor terminale si in App Store vor fi disponibile tot mai multe titluri care au grafica Full HD, ramane de vazut doar cat va dura pana se vor gandi dezvoltatorii sa implementeze tot.

 • bully

  aici te ajut eu cu ceva informatii : daca Apple Tv 2 ( nu prima generatie ) nu are instalata o versiune beta de iOS 5 ( si asta pana apare oficiala ), Airplay Mirroring nu merge de nici o culoare…m-am izbit de aceasta chestiune insa nu gasesc pe nimeni sa-mi inregistreze udid-ul Apple tv-ului ca sa pot proba aceasta aplicatie ( daca stii vreun developer, iti stau la dispozitie )…cum am testat ca nu merge ? am pus pe iphone 4 iOS 5, am pus pe ipad 2 iOS 5, apple tv2 are 4.3 ( updatata normal ) si nu apare nicaieri Airplay mirroring…scotocind pe net, am aflat ce trebuie facut asa ca …astept un developer sa ma ajute !!

 • Deci AirPlay Mirroring e exclusiv pe 4S, nu va merge pe 4. Am publicat si pe blog cateva clipuri in care era facut airplay mirroring cu Apple TV.

 • Ro

  Cu iPad 2 e totul ok,in schimb momentan nu se pot juca jocurile.astept iOS 5 pt a juca si jocurile.am înțeles ca practic ai full.video mirroring cu AirPlay începând cu data de 12 oct.

 • Bully

  Airplay mirroring merge cu ipad 2. Astept sa inscriu undeva udid-ul apple tv ca sa fac ceva teste.

 • bully

  am reusit…functioneaza super !