Alien Dalvik 2.0 va aduce posibilitatea de a rula aplicatii Android pe iPad

    O parte dintre posesorii de iDevice-uri si-au dorit sa poata instala Android OS pe propriile terminale iar proiecte precum iDroid sau Bootlace le-au adus posibilitatea de a face acest lucru. Acum o companie americana duce lucrurile la un cu totul alt nivel dezvoltand o platforma care va permite posesorilor de tablete iPad sa ruleze aplicatii pentru Android. Alien Dalvik 2.0 se numeste platforma, ea este dezvoltata de compania Myriad si in esenta vorbim despre o aplicatie care functioneaza precum VMWare si permite rularea aplicatiilor pentru Android OS intr-un mediu virtual.

From a user perspective, Alien Dalvik 2.0 is completely transparent and installed without user disruption. Users simply enjoy the same rich Android ecosystem they have become accustomed to via mobile on other key screens, such as playing Angry Birds on HDTV. This all while gaining faster access to a wider range of apps, thus encouraging a higher frequency of downloads and increased ARPU

     Viitoarea aplicatie va fi prezentata saptamana viitoare la CTIA 2011 si eu unul sunt extrem de interesat sa vad cum va rula intregul sistem. Dezvoltatorii Alien Dalvik 2.0 sustin ca aproape orice aplicatie pentru Android OS va putea rula pe iPad fara a fi modificata insa marea problema este ca majoritatea aplicatiilor pentru Android sunt facute pentru smartphone-uri. Saptamana viitoare voi reveni cu mai multe informatii despre Alien Dalvik 2.0 si sper ca ideea celor de la Myriad sa fie cu adevarat utila pentru posesorii de iDevice-uri deoarece ar dobora barierele care despart cele 2 sisteme de operare.