Orange este primul operator din Romania care ofera viteze de pana la 43.2 Mbps pentru proprii clienti

7

    In cursul acestei dimineti Orange Romania a tinut o conferinta de presa in care a anuntat ca incepand de astazi este primul operator din Romania care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a naviga pe internet la viteze de pana la 43.2 Mbps. Pana acum Orange oferea viteze de pana la 21 Mbps pentru utilizatorii de internet mobil insa iata ca au reusit sa dubleze viteza si in cursul anului viitor vor lansa poate prima retea LTE din Romania. Desigur ca pentru a putea naviga la asemenea viteze aveti nevoie de un modem special si de una dintre optiunile oferite de Orange.

    Colibri 15 si 25 sunt doar 2 dintre optiunile care va dau posibilitatea de a atinge asemenea viteze insa ele trebuie utilizate cu o cartela inclusa in modemul Huawei E372 oferit de companie la preturi incepand cu 1 euro. Reteaua celor de la Orange este disponibila de astazi doar in Bucuresti insa desigur ca ea va fi extinsa in intreaga tara in lunile urmatoare asa ca pana la sfarsitul anului poate veti avea ocazia sa navigati al viteze asemanatoare cu cele oferite de operatorii de internet fix.

Pentru a naviga la noua viteză de internet mobil, clienţii trebuie să fie în aria de acoperire 43,2 Mbps şi să folosească un modem compatibil. Pentru accesul la viteze de până la 43.2Mbps, Orange oferă abonamentele cu trafic nelimitat Colibri 15 (cu primii 9 GB la viteze de până la 43,2 Mbps) şi Colibri 25 (cu primii 30 GB la viteze de până la 43,2 Mbps). Acestea includ opţiunea Cost Control prin intermediul căreia clienţii au garanţia că nu plătesc nimic suplimentar faţă de abonamentul lunar şi opţiunea Happy Night cu trafic gratuit pentru sesiunile de conectare desfăşurate între 00:00 şi 07:00. Orange are o ofertă specială pentru modemul Huawei E372, compatibil cu 43,2 Mbps, disponibil la preţuri începând de la 1 euro*.

“Ca lider de piaţă Orange anunţă astăzi o nouă premieră în România care răspunde cererii crescute de internet mobil de mare viteză. După lansarea HD Voice, sunt onorat să anunţ astăzi o altă premieră – implementarea reţelei de acoperire cu viteze de până la 43,2Mbps în Bucureşti. Pentru utilizatori experienţa va fi una mai rapidă şi mai simplă, fapt ce reconfirmă angajamentul nostru de a îmbunătăţi experienţa digitală a clienţilor.” a declarat Jean-François Fallacher, CEO Orange România.