iPhone 4S – in memoriam Steve Jobs

18

   Probabil putini dintre voi realizeaza asta acum dar iPhone 4S este ultimul iPhone la care Steve Jobs a lucrat. Terminalul arata din punct de vedere estetic exact precum iPhone 4 insa co-fondatorul companiei Apple a fost activ implicat atat in dezvoltarea software-ului inclus cat si a hardware-ului imprumutat de la iPad 2. Sisteme precum Siri pot fi usor legate de spiritul revolutionar al lui Steve Jobs si fara curajul sau de a inova probabil industria telefoanelor mobile ar fi fost cu mult ani in urma in ziua de astazi. De la lansarea primului iPhone si pana la iPhone 4S, Apple a schimbat putin cate putin industria terminalelor mobile si celor din conducerea companiei le va fi foarte greu sa ii calce pe urme lui Steve Jobs.

     Unii spun ca S-ul din coada noului iPhone i-ar fi dedicat lui Steve Jobs si desi nu ar fi greu de crezut ca Apple i-ar putea face, co-fondatorului sau o asemenea onoare, poate realitatea este putin diferita. Indiferent carei strategii de marketing ii este atribuita denumirea, iPhone 4S va fi cel mai probabil un dispozitiv care va intrece in vanzari iPhone 4 iar moartea lui Steve Jobs va contribui cu siguranta la acest lucru. Steve Jobs si-a trait o buna parte din viata in birourile companiei Apple si la final desi bolnav a preferat sa continue sa lucreze, sa inoveze si la WWDC 2011 l-am vazut pentru ultima oara intr-o conferinta a companiei Apple.

     Chiar daca iPhone 4S nu este iPhone for Steve Jobs, cred ca Apple va scoate cateva produse speciale in memoria legendarului sau fondator.