Steve Jobs a murit!

Fie ca va vine sa credeti sau nu, Steve Jobs a decedat iar in cursul serii trecute compania Apple a dat publicitatii o declaratie de presa in care a anuntat acest lucru. Nu se spune cand anume a murit fostul CEO al celor de la Apple dar acum inteleg de ce erau atat de pasivi si lipsiti de entuziasm cei din conducerea companiei la prezentarea iPhons 4S si noilor produse. Mai jos aveti comunicatul de presa a celor de la Apple.

We are deeply saddened to announce that Steve Jobs passed away today.

Steve’s brilliance, passion and energy were the source of countless innovations that 
enrich and improve all of our lives. The world is immeasurably better because of Steve.

His greatest love was for his wife, Laurene, and his family. Our hearts go out to them and to all who were touched by his extraordinary gifts.

Si comunicatul de presa al familiei.

Steve died peacefully today surrounded by his family.

In his public life, Steve was known as a visionary; in his private life, he cherished his family. We are thankful to the many people who have shared their wishes and prayers during the last year of Steve’s illness; a website will be provided for those who wish to offer tributes and memories.

We are grateful for the support and kindness of those who share our feelings for Steve. We know many of you will mourn with us, and we ask that you respect our privacy during our time of grief.

Si comunicatul de presa al lui Tim Cook.

Team,

I have some very sad news to share with all of you. Steve passed away earlier today.

Apple has lost a visionary and creative genius, and the world has lost an amazing human being. Those of us who have been fortunate enough to know and work with Steve have lost a dear friend and an inspiring mentor. Steve leaves behind a company that only he could have built, and his spirit will forever be the foundation of Apple.

We are planning a celebration of Steve’s extraordinary life for Apple employees that will take place soon. If you would like to share your thoughts, memories and condolences in the interim, you can simply email rememberingsteve@apple.com. No words can adequately express our sadness at Steve’s death or our gratitude for the opportunity to work with him. We will honor his memory by dedicating ourselves to continuing the work he loved so much.

Tim

Si mesajul Apple de pe site-ul Apple Romania.

Dumnezeu sa il odihneasca!

Pentru cel ce a fost Steve Jobs :

155 COMENTARII

  1. this is the life! Pacat ca am pierdut un om destept.Nu o sa mai fie altul ca el :(. Pace printre muritori … doar liniste!

  2. Multumesc pentru cele cateva zeci de email-uri in care m-ati anuntat despre targica veste. Sincer sa fiu nu ma asteptam sa ma afecteze vestea asta, dar totusi … I’m sad. Fara el va fi extrem de greu pentru Apple.

  3. Am incercat sa iti dau mesaj pe twitter pe la 3 dimineata, dar nu o mers. Eu am aflat din intamplare, urmaream un clip pe YouTube si am vazut un comentariu: “Steve Jobs is dead!! Posted 5 minutes ago” mă gandeam ce gluma proasta… Apoi tweet de CNET.com, si mai tarziu era pe site-ul Apple. 🙁 Nu mi-a venit sa cred…
    RIP

  4. Sa se odihneasca in pace! Spiritul sau va dainui prin creatiile sale. A fost o extraordinara persoana si este probabil cea mI mare pierdere pe care o are nu numai Apple ci si intreaga comunitate IT.

  5. @KFF
    ai mare dreptate cu 4S = for Steve. de asta conferinta a fost asa anosta. toti cei de acolo stiau de decesul lui. pacat, R.I.P.

  6. Dumnezeu sa-l ierte si sa-i odihneasca sufletul!!!
    si sa mai trimita pe pamant oameni ca el care aduce reale progrese omenirii!

  7. Ă?????chiar e pe bune ?Dumnezeu sa-l ierte,parca nu prea imi vine sa cred.

    Ma poate ajuta cineva cu un Cinexplayer va rog frumos?l am cautat peste tot nu l am gasit

  8. iSad vorba lui Mosene , a fost un om capabil de multe care a revolutionat tehnologia si care ne a ajutat pe multii cu iDevice-urile create de el , Dumnezeu sa l odihneasca! Apple rullez because of him! a fost un Einstein al Tehnologiei o minte stralucita
    Sent from my iPhone 4

  9. Dumnezeu sa il odihneasca! Ieu am iertat Apple de toate pacatele pentru nereusita lansare, si declar, cu toate ca am Iphone 4 voi lua Iphone 4s.

  10. Dumnezeu sa-l ierte! Eu ma bucur pentru el! Nu vreau sa stiu cat a suferit in ultimii ani din cauza bolii. Acum a scapat de chinuri. Si ca o glumita: Va dati seama de ce a murit nu? Cd a vazut cum e 4s-a stins :).

  11. pe cuvant ca nu am vazut-o nicaieri. poate nu e perfecta, insa e doar o gluma. sunt momente cd nu poti gusta o astfel de gluma, inteleg asta.

  12. Sunt momente si momente pentru glume, insa unii nu prea stiu cum sa le faca si nu fac referire la tine aici. Am vazut multi care au inceput sa faca ori glume ori sa ia in ras ce s-a intamplat aseara si nu cred ca Jobs merita asa ceva.

  13. Dumnezeu sa-l odihneasca. Ca un pasionat de marketing pot spune ca Steve si echipa lui au fost cele mai luminate minti ale generatiei noastre. Un respect deosebit il am pentru curajul lui de a-si exprima viziunile, chiar daca produsele lui nu aduceau nimic nou, printr-un design nou si o prezentare in care se vedea ca pune suflet, a reusit sa faca din Apple cel mai iubit brand al planetei. Condoleantele mele familiei si prietenilor apropiati ai acestuia. Va ramane mereu o icoana pentru mine aceasta minte luminata. Sa se odihneasca in pace.

  14. a facut istorie,ne a dat produse ce alti ne dadeau peste cine stie cati ani,la interesat de clientii lui si nu de bani,s a urcat pe scena chit ca era bolnav de o boala mortala,si acuma sa stins ……

  15. Dumnezeu sa-l odihneasca! Mare pierdere pentru toata lumea. Chiar nu ma asteptam la asta.
    Incet incet cred ca intentionat a fost amanat iPhone5 si a fost pus in sertar la loc deoarece marketingul e marketing si spun asta ca lumea apropiata lui Steve era in asteptare sa se intample lucrul acesta ingrozitor si probabil prezentarea noului iPhone5 nu era spectaculoasa cum doreau ei si nu era asa apreciata de noi in acelasi timp cu decesul.
    @Vali ai puterea si caracterul de a nu mai comenta si accesa acest site. Probabil tu esti fan inrait vedetelor de manele si nu prea da stangul cu dreptul aici.

  16. nici unu din toti patronii nu a facut pentru consumatori ce a facut Jobs.s a urcat si pe o scena,bolnav,pentru a ne prezenta un lucru deosebit,asta spun e multe despre un om

  17. Am intrat din greseala la 4 dimineata pe apple.com si am ramas blocat. Inca nu-mi vine sa cred. E prima data, dupa Michael Jackson cand chiar ma doare ca a murit cineva pe care nu l-am cunoscut personal. Un geniu… 🙁

  18. Cred ca va fi zi de doliu national in state. Vorba lui razvarrazy “E prima data, dupa Michael Jackson cand chiar ma doare ca a murit cineva pe care nu l-am cunoscut personal.” Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Mi-am pierdut si eu tatal la o varsta frageda 33 ani si eu aveam 8 ani si pe piatra de mormant sta scris: Asa mi-a fost destinul, Voua traiul mie chinul, Voua traiul pe pamant, Mie chinul in mormant. Niciodata nu m-am gandit, Ca o sa intru de tanar in mormant.” Va scriu cu lacrimi in ochi..

  19. Chiar nu imi vine sa cred ca a murit.
    Sincer cu toate ca nu l-am cunoscut sau macar vazut live, numai pentru cate a adus pe lumea asta, el chiar merita sa traiasca foarte mult.

  20. Cea mai mare pierdere !
    Dar prin noi toți care folosim ceea ce a creat el va rămâne cu noi.
    Sper ca vom sti sa facem sa tinem APPLE sus acolo unde îi este locul.
    DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE !

  21. A murit la scurt timp după conferință… Este Incredibil câtă voinţă, câtă tărie de caracter a avut acest om. Dumnezeu să îl ierte!
    P.S.: Poate reuşim şi noi toţi ceilalţi să……fim mai buni şi să facem comm uri constructive şi fără ‘ înţepături’ şi ‘jigniri’..etc pe idevice, pe viitor!

  22. Nu pot sa cred, chiar m-a intristat, sper ca akm sa se odihneasca pentru-ca a facut destule pe lumea asta. Intreaga lume a pierdut un om important, un geniu. Dumnezeu sa-l odihneasca. Niciodata nu o sa-l uitam.

  23. Sper ca , compania sa nu intre intr-un con de umbra, actiuile sunt down acum fara el. Oricum viata merge inainte cu el sau fara, dar nu va mai fi la fel.R.I.P!

  24. R.I.P Steve Jobs :((
    Stia de ceva timp ca va muri,sunt prea multe lucruri care se leaga…de exemplu bibliografia lui va fi lansata in noiembrie…si chestia asta a fost anuntata anul trecut.:(

  25. Mda…. O stire trista si comentarii crestinesti … Morala? Banii nu iti cumpara sanatatea si nici nu te tin in viata ….
    PS: celor ce nu credeti ca va mai exista un geniu de talia lui Steve Jobs…. Va recomand putina istorie … Intotdeauna va fi cineva si mai mare, important e sa si vrea sa devina persoana publica ….

  26. Bravo pentru tot ceea ce a creat si a lasat in urma.Viata mea si a altor miliarde de oameni este mai frumoasa datorita lui.Multumesc Steve Jobs.

  27. Cand moare unul ca EL, constati cat de mic esti pe planeta asta :). Un simplu pancreas bolnav ia cel mai inovator om de pe planeta. Sarcastic . Odihneasca-se in pace!

  28. Tot respectul pentru cel care nu a fost interesat de bani si faima, doar respectul si zambetul milioanelor de clienti Apple. Pentru mine a nu te retrage sa nu te mai intereseze nimic ca oricum crapi si sa stai sa-ti bati capul si sa consumi si ultima farama de energie pentru noi cei ce folosim aceste produse denota un om MARE! Cu tot respectul cuvenit ii doresc lui Steve Jobs sa fie si el linistit acum ca a scapat de chinuri si sa fie cu un ochi pe noi ca merita sa fie la rang inalt! Odihneste-te in pace Steve, o sa ne lipsesti mult!

  29. Datorita Lui am ce mi-am dorit de mic copil,cand visam cu ochii deschisi,atunci cand ma uitam la filme si desene animate,si vedeam hi-tequri…PERSONAL ITI MULTUMESC CA AI EXISTAT SI TEAI DARUIT NOUA…Domnul sa te odihneasca

  30. Toata ziua am citit despre el orice articol care l-am gasit pe net am vazut clipuri pe youtube care nu le-am vazut nici o data.am vazut poze cu lumea care la iubit si toata ziua m-am gandit numai la asta.era un om pe care nu merita sa moara asa de tanar si cateodata te intrebi de ce sa intamplat asta acum.nu imi vine sa cred ca a murit.totusi sper ca tot ce inseamna APPLE sa ne aduca aminte de el si chiar zaone o ideea as sugera ca sa ai si tu pe site o poza cu el chiar si acceasta care e in drapta ca fiecare care intra pe site sa isi aduca aminte de el si sa nu uite ca daca nu era el nu ne mai bucuram pe deplin de iphone si alte gadget-uri.Dumnezeu sa il ierte , sa se odihneasca in pace!

  31. Nu-mi sta in caracter sa ma bag in certuri dar am sa o spun o singura data Steve Jobs face parte din liga Elvis, Michael Jackson etc.Ca si la Elvis sau Michael exista acum in lume sute poate mii de oameni care canta mai bine si arata mai bine ca ei dar toata lumea se uita ii admira si zice…” Canta ca si Michael…”. Nu o sa existe niciodata allt Elvis pentru ca Elvis a fost un deschizator de drumuri, un etalon. La fel si Steve, pot sa vina 632834 de androide si bada uri si web os uri etc care vor intrece iOs la feature uri si viteza si pixeli, lumea va admira, apoi va spune “..e un pic mai bine la Apple” , pentru ca Steve a facut din Apple un termen de comparatie si din noi niste castigatori.RIP SJ
    My 2 cents