Prima Pagina Apple Video: iPad, Siri si FaceTime asa cum le-a vazut Apple acum 24...

Video: iPad, Siri si FaceTime asa cum le-a vazut Apple acum 24 de ani

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3WdS4TscWH8[/youtube]

    Knowledge Navigator este prezentat in imaginile de mai sus intr-un clip promotional facut de compania Apple si tot ceea ce vedem noi acolo avem disponibil astazi in iDevice-uri sub o alta forma. FaceTime si Siri s-au materializat sub forma software iar tableta iPad este unul dintre mediile in care putem utiliza o parte dintre respectivele functii. Clipul a fost facut acum 24 de ani cand la conducerea companiei Apple se afla John Sculley, cel care l-a inlocuit pe Steve Jobs imediat dupa ce a fost demis. Chiar si fara Steve Jobs Apple era atunci pregatita sa uimeasca lumea cu programe inovatoare vazute doar in filmele stiintifico-fantastice ale acelor vremuri.

    Le-au trebuit doar doua decenii celor de la Apple pentru a dezvolta tot ceea ce s-a prezentat acolo insa zeci milioane de utilizatori de iDevice-uri folosesc deja tableta iPad si functia FaceTime iar alte cateva zeci vor utiliza Siri de indata ce iPhone 4S va fi disponibil pentru achizitie. In concluzie, Apple a avut vizionari la carma sa insa Steve Jobs a fost cel care a realizat cele mai multe si sper ca in viitor Tim Cook sa ii preia rolul.

 • Tudor

  Apple va impresiona mereu cu designul, ideiile si funcționalitatea deviceurilor. Asta înseamnă Apple.

 • C Claudiu

  @Tudor, asta a insemnat apple sub steve, vedem ce va fi de acum in colo, poate mai bine poate mai rau.

 • cond0r

  Multi au spus ca iPhone 4s este ultimul device la care a lucrat Steve Jobs, sau ca “Apple si-a pierdut busola, ca nu mai are viziune, etc”.

  O sa mai treaca ani, si o sa mai apara device-uri la care Steve a lucrat (proiecte, prototipuri, tehnologii, etc ).
  De exemplu cei de la Apple au proiecat iPad-ul (tableta) inainte sa scoata iPhone-ul. Deci tehnologia si proiectul erau puse la pastrat (sigur mai au si alte proiecte).

  Dar cel mai important lucru este ca Steve a adunat o echipa perfecta, in care exista unitate si care poate sa continue treaba si pe viitor.

 • LiviuMica

  Daca a fost facut acum 24 de ani, de ce oare in clip exista o intrebare referitoare la Fleming care a scris un articol acum 5 ani, iar asistentul spune ca articolul a fost scris in 2006 ???

  sa fi fost vocea schimbata ?????

 • Filip

  @LiviuMica. esti prost. sincer.

 • Toni

  @Filip !! Hai sa vorbim frumos pe acest blog, nu suntem tarani !! LiviuMica si-a spus parerea !! Puteai sa spui lucrul acela in alta forma sincer ! Haideti sa fim mai civilizati 😉

 • bedmadafaka

  @zaone: “…la conducerea companiei Apple se afla John Sculley, cel care l-a inlocuit pe Steve Jobs imediat dupa ce a fost demis.”

  John Sculley a fost adus la Apple,mai exact angajat,de catre Steve Jobs,pe functia de CEO,dupa ce inainte lucrase pe aceeasi pozitie la PepsiCo.Deci nu l-a inlocuit pe Steve,era deja pe aceeasi pozitie cand consiliul director a hotarat “despartirea” de Steve.

 • Daddy

  Mi frica de TIm asta sincer…sper sa nu moara inovatia din ceea ce inseamna apple cu adevarat.RIP Steve!!!