iPhone 4S are 512 MB RAM conform dezvoltatorilor Infinity Blade

    Majoritatea celor care intentioneaza sa isi achizitioneze iPhone 4S se intreaba cat RAM are noul dispozitiv al celor de la Apple avand in vedere ca deocamdata compania din Cupertino nu a dezvaluit aceasta informatie. Ei bine va pot spune de pe acum ca noul iPhone 4S are tot 512 MB RAM precum iPhone 4 iar informatia vine de la chAIR Entertainment, dezvoltatorii jocurilor Infinity Blade 1 si 2. Cei de la chAIR Entertainment au prezentat in cadrul conferintei din 4 octombrie jocul Infinity Blade 2 deci stiu cu siguranta cat RAM are noul terminal al celor de la Apple si stiu ca pentru multi aceasta veste vine ca o dezamagire.

I’m still shocked that, with the iPhone 4S, I’m literally running around with a 1080p video camera in my pocket, with an eight megapixel camera, 64GB of hard drive space and an A5 chip with 512MB of memory. This is a really powerful computer, right?

      Tableta iPad 2 cu al sau chip A5 se descurca fara probleme cu 512 MB RAM in orice task-uri i-ai pune in fata iar iPhone 4S  va functiona la fel de bine fara discutie. Apple nu se grabeste sa dubleze cantitatea de memorie RAM din terminalele sale si deocamdata nici nu este nevoie avand in vedere ca sistemul de operare stie sa foloseasca fara probleme resursele pe care le are la dispozitie. Este adevarat ca terminalele cu sistem de operare Android au cantitate de RAM dubla insa in cazul lor este nevoie de asa ceva deoarece Android-ul nu se descurca prea bine cu administrarea ei. Chiar si cu 512 MB RAM, nu veti simti vreodata nevoia de mai mult decat daca va umpleti terminalul de tweak-uri care ingreuneaza functionalitatea sistemului de operare.