Prima Pagina Apple Comenzile facute acum pentru iPhone 4S sunt livrate in 1 – 2...

Comenzile facute acum pentru iPhone 4S sunt livrate in 1 – 2 saptamani

    La aproape 7 ore de la deschiderea pre-comenzilor pentru iPhone 4S, timpul de livrare pentru orice comanda plasata acum a crescut la 1 – 2 saptamani, semn ca exista cerere puternica pentru noul terminal. Aceasta schimbare a avut loc doar in Anglia, Franta, Germania, Autralia si Canada deoarece in SUA orice terminal comandat acum este livrat pana in data de 14 octombrie catre utilizatori. Anul trecut timpii de livrare pentru comenzi au crescut mult mai repede decat anul acesta deci Apple fie are pregatit un stoc suficient de mare pentru a acoperi cererea fie nu chiar atat de multa lume a fost dornica sa cumpere un iPhone 4S.

     Anul trecut Apple a vandut aproape peste 1.5 milioane de terminale iPhone 4 in 3 zile de la deschiderea pre-comenzilor si acum situatia ar putea fi identica iar luni compania ar trebui sa anunte cate pre-comenzi are inregistrate pentru noul sau dispozitiv. Pana la anuntarea decesului lui Steve Jobs toata lumea vorbea despre dezamagirea traita in timpul prezentarii iPhone 4S insa dupa evenimentele de ieri cred ca multi vor cumpara noul dispozitiv insa mai multe vom afla de la Apple dupa ce ne ofera datele privind pre-comenzile.

 • Florin Marius

  cred ca nu avea cum sa vanda iphone 4S anul trecut. dar, cum spui tu :))

 • Eh typo, nu asta era important acum.

 • In SUA livrarea telefoanelor comandate de la operatori incepe cu 14 octombrie, nu pana la 14 octombrie.

  Au intaietate cei care-si fac abonamente noi, apoi cei care fac upgrade dupa 24 de luni de asteptare si cu abonamente “all inclusive”.

  Abia incepand cu luna noiembrie pot fi comandate telefoanele unlock.

 • Da, am acoperit informatiile astea. Apple va face livrarile pe 14 si dupa aceea, uneori chiar si inainte.

 • Paul Adrian

  iphone 4 a fost ceva nou.probabil o sa cumpar si eu un 4 S dar nu anul asta.nu ma inghesui pentru ca e aceasi carcasa.nimic nou.
  Tin minte cand aveam logan si tata insista sa cumpar alt logan dar mcv.Am spus ca am avut 2 ani in fata ochilor bordul acela de logan si nu vreau sa-l mai vad veci,eram scarbit.Asa ca am trecut la alta marca si bine am facut.
  De ce oare ipad a fost schimbat atat de repede cu ipad 2 iar iphone a ramas la fel ca design?

 • Dragos

  Eu cred ca nu se merita, e acelasi ca iphone 4 nu difera cu nimic acelasi ecran aceiasi carcasa, credeti ca pentru 3Mp in plus la camera si 32gb merita sa il luati ?
  nu e nici o diferenta daca pui un i4 si un i4s unu langa altu sant identice
  oricum eu cred ca nu o sa mai aiba apple vanzare la i4s cum a avut la i4 , pt ca eu unul pana nu apare iphone 5 nu mai imi iau 4s

  Citeste versiunea originala pe: http://www.idevice.ro/2011/10/07/iata-preturile-pentru-iphone-4s-in-europa/#ixzz1a7oIwh6x
  Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial