Aplicatia Facebook pentru iPad disponibila in App Store

    Dupa luni si luni in care Facebook a amanat lansarea propriei aplicatii pentru tableta iPad si a motivat dezvoltatorul ei sa plece la Google, iata ca in sfarsit avem aplicatia disponibila in App Store. In aceasta seara compania americana a lansat oficial aplicatia pentru tableta iPad pe care o puteti descarca desigur gratuit. Aplicatia are un UI special conceput pentru tableta celor de la Apple si cu siguranta multi se vor bucura sa beneficieze de ecranul de 10 inch al tabletei atunci cand utilizeaza noua aplciatie a retelei de socializare.

    Aplicatia lansata in aceasta seara pastreaza in mare parte UI-ul versiunii descoperite in cursul acestei veri de catre TechCrunch deci daca ati testat-o pe aceea veti sti cu siguranta la ce sa va asteptati. Aplicatia pentru iPad aduce principalele functii ale retelei de socializare plus posibilitatea de a juca jocuri in fullscreen mode sau de a incarca poze/filme direct din tableta. Partea buna este ca puteti viziona clipurile video de pe Facebook in format HD pe tableta voastra si puteti face streaming catre un Apple TV 2G folosind functia AirPlay.

     Impreuna cu versiunea pentru iPad a aplicatiei va fi lansata si o noua versiune pentru iPhone care va aduce, cateva functii noi pentru posesorii popularului telefon.

    Intr-un final avem aplicatia disponibila, o puteti descarca apasand butonul Descarca din App Store.

Pretul initial:
Numele:
Facebook

Gratuit

s





Developer: Facebook, Inc.
Universala
Categoria: Social Networking


Descriere: Facebook for iPad
With high-res photos, games, chat and more, now you can get the best of Facebookon your iPad.

– Enjoy bigger, better photos: Your photos are high-res and easy to flip through, like a rea…


Dimensiunea aplicatiei este: 10.5 Mb