Prima Pagina Apple Steve Jobs a murit in dupa-amiaza zilei de miercuri

Steve Jobs a murit in dupa-amiaza zilei de miercuri

   Dupa anuntul decesului lui Steve Jobs au aparut pe internet cateva teorii care sustineau ca fostul CEO al Apple ar fi decedat inaintea conferintei din data de 4 octombrie iar oficialii companiei ar fi tinut ascuns acest lucru. Ei bine astazi a fost publicat certificatul deces al lui Steve Jobs si in el se specifica faptul ca decesul s-a produs in dupa-amiaza zilei de miercuri, la ora 15:00 Pacific Time. Conform acestui certificat oficialii companiei nu a ascuns absolut nimic publicului larg in legatura cu data mortii legendarului CEO.

Steve Jobs died at home of respiratory arrest and a pancreatic tumor at about 3 p.m. on Oct. 5, according to his death certificate. His occupation was listed as “entrepreneur.” 

The Santa Clara County Public Health Department in San Jose, California, released the document today.

   Cauza oficiala a mortii este insuficienta respiratorie si tumora la pancreas care s-a dovedit a fi fatala. Sper ca acum e lamurita toata lumea in legatura cu data decesului lui Jobs.

 • De la tine am auzit prima data “teoria conspiratiei” cum ca ar fi murit inaintea conferitei si dupa in alte tabloide gen Click, Libertatea etc.
  Deci articolul asta e pentru tine :))

  Dai si 1000 de iPhone-uri 4S “in cinstea lui”?

 • mau

  “teoria conspiratiei” ?! credeti ca nu ar putea “maslui” si certificatul de deces, asta era problema?

  Oricum cred ca nu are importanta asta, pe mn unul nu ma intereseaza, daca a murit cu o zi inainte sau dupa, aceiasi pierdere este.

 • @Radumilan: Nu am scris articole pe tema asta cum au facut click, libertatea sau cancan. Am spus o data pe facebook gandindu-ma pentru o secunda ca ar putea fi adevarat dar dupa aia mi-am revenit.

 • Cody

  Nu prea conteaza foarte mult acest aspect.

 • oakyz

  Nici nu prea conteaza cand si cum a murit… nu mai zic ca sursa citata prezinta dovezi din PARTI.

  Vad ca orice zvon ajuns pe internet se prezinta ca o stire veritabila, a vazut cineva certificatul de deces sau imi scapa mie ceva ?

 • Paul Adrian

  Un om precum Steve riguros si de thalia lui nu cred ca ar fi lasat ordine ca cineva sa ascunda moartea lui si in al doilea rand nimeni nu ar risca asa ceva ca sa aibe probleme ulterioare cu legea.Click e pentru tarani.Eu nu cred in nici o teorie a conspiratiei.Sa creada cine vrea.