Video: iPhone 4S – primul hands-on si primele benchmark-uri

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DlHx6FGAyIg[/youtube]

  Cativa chinezi au reusit sa puna mana pe un terminal iPhone 4S al companiei Apple si se pare ca noul dispozitiv are performante mai mult decat bune. Primele benchmark-uri facute pentru el au demonstrat ca performantele in ceea ce priveste navigarea web sunt duble fata de iPhone 4 insa vorbim desigur de benchmark-uri. iPhone 4S a obtinut un scor de 2222.1 ms in testul Sunspider si 89567 de puncte in testul browser mark, o cifra dubla fata de cele 44856 de puncte inregistrate de catre terminalul iPhone 4 in acelasi benchmark.

   Dispozitivul are si un meniu special pentru asistentul Siri, meniu din care putem activa/dezactiva Siri, schimba limba in care dorim sa il utilizam plus alte cateva informatii. Deocamdata dispozitivul a fost foarte putin prezentat insa vineri vom vedea primele review-uri facute de marile bloguri americane si atunci vom afla mai multe despre cum functioneaza noul iPhone 4S dar si cat de utile sunt Siri si noua sa camera.

    Astazi Apple a anuntat ca iPhone 4S a fost pre-comandat in peste 1 milion de exemplare si vom afla in zilele urmatoare cat de bun este noul terminal.