Prima Pagina Apple 1 milion de terminale iPhone 4S pre-comandate in prima zi!

1 milion de terminale iPhone 4S pre-comandate in prima zi!

    Astazi compania Apple a anuntat ca peste 1 milion de terminale iPhone 4S au fost pre-comandate in prima zi de vanzari. Dispozitivul a fost pus in vanzare in ziua de vineri si AT&T anunta ca a vandut nu mai putin de 200.000 de terminale in doar 12 ore de disponibilitate insa iata ca dupa doar o zi Apple a inregistrat 1 milion de pre-comenzi pentru noul sau dispozitiv. Cifra este aproape dubla fata de cea inregistrata pentru iPhone 4 care in prima zi a fost pre-comandat in doar 600.000 de exemplare si iPhone 4S va deveni cu siguranta cel mai bine vandut iPhone al Apple.

CUPERTINO, California—October 10, 2011—Apple® today announced pre-orders of its iPhone® 4S have topped one million in a single day, surpassing the previous single day pre-order record of 600,000 held by iPhone 4. iPhone 4S is the most amazing iPhone yet, packed with incredible new features including Apple’s dual-core A5 chip for blazing fast performance and stunning graphics; an all new camera with advanced optics; full 1080p HD resolution video recording; and Siri™, an intelligent assistant that helps you get things done just by asking.

“We are blown away with the incredible customer response to iPhone 4S,” said Philip Schiller, Apple’s senior vice president of Worldwide Product Marketing. “The first day pre-orders for iPhone 4S have been the most for any new product that Apple has ever launched and we are thrilled that customers love iPhone 4S as much as we do.”

iPhone 4S will be available at all 245 Apple retail stores in the US beginning at 8 a.m. local time on Friday, October 14. Every customer who buys an iPhone 4S at an Apple retail store will be offered free Personal Setup service, helping them customize their iPhone 4S by setting up email, showing them new apps from the App Store™ and more, so they’ll be up and running with their new iPhone before they leave the store.

Noul iPhone 4S este disponibil acum in SUA, Franta, Germania, Australia, Anglia si Canada, iar de pe data de 14 octombrie va putea fi achizitionat din magazinele Apple si cele ale partenerilor. In urmatoarele zile companai din Cupertino va anunta si vanzarile oficiale pentru primele 3 zile iar atunci probabil vom afla ca oamenii de pe intreg globul au comandat peste 2 milioane de terminale iPhone 4S.

 • cond0r

  Foarte interesant pt. “o mare dezamagire” care s-a vandut intr-o zi cat SGS II intr-o luna.

 • KFF

  Eu astept rezultatele financiare de pe Q1 2012 , peste 3 luni .

  Vom avea o mare surpriza: tandemul 3GS-4-4S va avea vanzari rocket style .

 • Poate cifra era unpic mai mica daca nu era decesul lui Steve. Dar totusi telefonul este si va fi un mare succes.

 • @KFF Rezultatele financiare pe Q1 2012 le vezi cam prin aprilie, cred ca sunt mai mult de 3 luni.

 • Pingback: Video: iPhone 4S - primul hands-on si primele benchmark-uri()

 • Florin

  Mama frate a rupt tot, daca nu murea Steve Jobs nu se vindeau asa multe!

 • Daniel

  gata? s-a terminat cu febra 5? or not? daca nu se intampla tragedia cu steve, apple avea mari probleme acum. au stat ca nesimtitii un an de zile pe un munte de zvonuri si au venit cu un upgrade de camera si procesor.

 • KFF

  Radumilian , stii cum sunt trimestrele fiscale in America ? Probabil ca nu .

  Sunt din octombrie in octombrie . Acum suntem in Q1 2012 iar in data de 18 oct Apple va prezenta situatia pe Q4 2011 si pe intreg anul fiscal 2011 .

 • Tigris Regalis

  Aha, ce “mare dezamăgire” cu milioane de comenzi într-o singură zi! Vedem acum cât de “tari” sunt telefoanele androide – mari ca o palașcă și cu o listă lungă de specificații să-ți ia ochii cu atâtea cifre, copiile asiatice intră într-un con de umbră imediat ce Apple lansează un produs nou! Noul iPhone “4Steve” este acum trendsetter-ul din domeniu, iar Google și Samsung și-au amânat și de această dată lansarea pentru a-și “ajusta” produsele în consecință. 😀

 • Costzik

  Nu prea imi dau seama cum poate sa il intreaca pe iphone4 care a fost ceva nou si necunoscut.. Cred ca Decesul lui Steve este cauza.

 • KFF

  Raspunsul e aici :
  http://www.asymco.com/2011/10/05/why-is-there-no-iphone-5/

  iPhone 4S este destinat celor care eu un telefon anterior lui iPhone 4 , (1,3G,3GS) precum si celor care au avut telefoane cu alte S.O.
  Nu este destinat celor cu iPhone4 care au de cele mai multe ori contracte pe 2 ani si in caz de reziliere trebuie sa plateasca o penalitate .
  Pentru persoanele care nu au avut niciodata un smartphone , a fost lasat la vanzare 3GS .

 • Soulyd

  Este comandat de multi ca este bun si il cumpara oamenii astia mai destepti care vad 4s mai mult ca un upgrade de camera si procesor, e ok, cine detine un iphone 4 se mai gandeste ca sa isi schimba pe 4s, asa sunt si eu, iphone 4s pentru mine nu inseamna un upgrade de camera si un procesor nou, ci smartphoneul pentru viitor, pentru ca sunt mai mult ca sigur ca nu va fi intrecut in curand…. Degeaba apar smartphoneuri quad-core daca niciuna nu se comporta ca si un iphone 4s, sistemul de operare conteaza foarte-foarte mult sa stiti!
  Offtopic: Apple are acuma o mare problema; Samsung va interzice vanzarile iPhone 4s ( in Franta si Italia, si probabil si in alte tari ), are brevetele de inventie pentru folosirea sistemei de antena implementat in 4s din 2007, cel putin eu pana acum nu am vazut niciun Samsung cu aceasta functie ( pentru schimbarea inteligenta a antenei la primire/trimitere date prin semnal ), poate au asteptat pana Apple va lansa asa ceva ca ei nu au putut puna in practica acest lucru, au stiut ei ca in teorie se poate rezolva dar in practica au asteptat ei sa vada daca reuseste cineva sa faca ca pe urma sa le interzice si sa ii copieaza…. ( cel putin eu asa cred )

 • Pingback: Iata de ce nu a lansat Apple iPhone 5 anul acesta()