iPhone 4S are o baterie cu aproximativ 10 mAh mai buna decat iPhone 4

    In luna august a acestui an apareau pe internet primele imagini cu viitoare baterie a terminalului iPhone 4S doar ca atunci putini au luat in serios descoperirea facuta de chinezi. Astazi avem o comparatie intre bateria terminalului iPhone 4 si cea a terminalului iPhone 4S iar rezultatul este dezamagitor, spun eu. Noua baterie pentru iPhone 4S are o capacitate de aproximativ 1430 mAh fata de cei 1420 mAh cat are iPhone 4 iar consumul a crescut de la 5.25 Whr la 5.30 Whr.

    Practic Apple a introdus hardware mai performant in iPhone 4S insa a mentinut aceeasi baterie precum la iPhone 4, lucru care s-a intamplat si cu tableta iPad 2 in primavara. Rezultatul acestei “inovatii” este o autonomie a bateriei care din pacate este sub asteptarile multora insa realitatea este ca Apple nu avut de ales. Bateria terminalului iPhone 4 nu putea fi marita pentru ca nu ar mai fi incaput in carcasa conceputa de catre companie pentru dispozitiv asa ca inca un an de zile ramanem cu aceeasi baterie dar cu performante mai bune.

17 COMENTARII

  1. Inca un + ca nu se merita trecerea la 4S. Poate doar pt fanatici sau pt cine nu conteaza banii. In rest nu se merita,zic eu.

  2. iPhone 4S este destinat utilizatorilor de 3G/3GS si celor care nu au încă un iPhone, cum spunea si zaone, intr-un articol anterior. Trecerea de la 4 la 4S nu merita… Doar pentru camera mai buna, performante mai bune… Si Siri, care nu funcționează in limba româna.

  3. Am citit tot ce-o scris Z1, dar daca v-a aparea 4s de ce sa mai cumpar 4?
    Nu zic ca nui bun, chiar l-am folosit aprx 10 luni, si l-am vandut in favoarea unui ipad 2 3g,.!
    Si acum imi lipseste. 🙁

  4. Imi place asta,iphone4s este doar pentru userii 3g-3gs,dar cei 70 de milioane de useri iphone 4 care detin acest terminal de peste un an jumate,ei ce fac???Stau si se intreaba:
    -Domnilor constructori apple,vrem si noi ceva mai bun,mai nou,mai performant,pe noi nu ne bagati in seama???
    -Nu,voi mai aveti de asteptat!
    -Ce mai avem de asteptat?
    -Urmatorul iphone,care va venii nu stiu cand si va avea nu stiu ce specificatii!
    -Si noi acum ce trebuie sa facem?Sa asteptam un miraj,sau ce?Macar dati o idee despre cum va fi urmatorul iphone,poate in felul asta nu vom migra la concurenta.
    -Nu veti migra la concurenta,nu aveti cum sa faceti asa ceva,aveti sufletele pe vecie deja luate,si oricum noi o sa scoatem ceva,ce?nici noi nu stim,asa ca o sa asteptati necontenit!
    -Multumim……

  5. Un minus la Iphone 4S ca nu au bagat si ei mai multa memorie ram macar 1gb… S3 de la samsung baga acuma si 2 gb ram si noi tot 512mb…
    Era bun si daca la iOS baga sa trimitem fisiere prin bluetooth nu sa necesite aplicatia Celeste…

  6. eu ma gandesc sa iau un juice pack de la mophie. 4S un upgrade de la 4 total inutil. se va vedea in curand dupa febra lansarii.

  7. Si ce face samsung cu 2 gb tam????o ia la ………………………. Ca fata nu o ia la appleHaha
    Asta este fratilor .
    Oricum utilzatirii de iphone nu o sa le dea pe androidu vietii niciodata

  8. Este destul de complicata situatia. a fost ceva similar si cu trecerea de la 3g la 3gs, arata la fel dar era/este o diferenta enorma intre ele. presupun ca asa este si acum. cred ca pe langa targetul posesorilor de 3gs se alatura si cei care au vazut diferentele intre 3g si 3gs si cei care isi doresc un iphone.

  9. @Mircea, ba unii chiar l-au dat. Cat despre ce va face telefonul X cu atata ram… ai fi avut o intrebare similara la adresa calculatoarelor acum 6-7 ani. Adica…nici atunci nu prea vedeai utilitatea 2 GB de ram. De 4 ce sa mai zic…

  10. Adica…e o investitie in viitor. Zilele astea se lanseaza Android 4, vor aparea jocuri mai demanding etc. daca acum nu vezi utilitatea s-ar putea ca pestre ceva timp fix cel care nu are x giga de ram sa o ia la……

  11. vad ca sinteti dezamagiti de baterie,dar am citit undeva si cu siguranta este cineva pe aici care poate sa explice economia unui dual core cu acelas tip de baterie si cu siguranta ve-ti fi uimiti ca autonomia celui cu dual are o crestere mai mare fata de cel cu single….nu cu foarte mult dar suficient sa se simta diferenta…o sa ramina de vazut si practic cum se va descurca ip4s…dar cu siguranta eu unul cred ca nu va dezamagi cu autonomia fata de ip4