Prima Pagina 3G iPhone 4S si noua sa baterie mai slaba

iPhone 4S si noua sa baterie mai slaba

     In iPhone 4S Apple a implementat noul chip A5 din tableta iPad 2 care aduce un procesor dual-core si un chip grafic de 7 ori mai puternic decat cel din iPhone 4. Avand in vedere aceste imbunatatiri ale performantei terminalului, oare cum se descurca bateria avand in vedere ca dimensiunile ei au ramas in mare exact la fel? Raspunsul este, nu prea bine. iPhone 4S permite utilizatorilor sa vorbeasca mai mult la telefon pe o retea 3G insa autonomia in cazul navigarii pe internet folosind o retea Wi-Fi a scazut cu o ora iar autonomia in standby a scazut cu nu mai putin de 100 de ore.

      Practic Apple nu a imbunatatit deloc bateria noului dispozitiv, autonomia devenind mai slaba decat anterior si aceasta va fi o mare problema pentru utilizatori in viitor. Se pare ca implementarea unui procesor mai performant va avea un impact serios asupra autonomiei si ne putem astepta ca in jocuri bateria sa dispara vazand cu ochii, mai ales daca acele jocuri au grafica de inalta rezolutie/calitate. In final, iPhone 4S are o baterie mai slaba decat iPhone 4, cel putin pe hartie si ramane de vazut cat de bine se va descurca dispozitivul in testele din lumea reala.

 • Andy

  Calculele pentru 4S sunt facute folosind ios5, iar cele pentru iphone4 de acum un an is facute pe ios4, logic nu? Eu zic ca e mai buna bateria, dar nu cred ca are mai mult de 50mAh in plus.

 • Deleteplz

  Ce naiba?!
  Chiar nu puteau sa mărească capacitatea bateriei având in vedere ca au crescut performanțele?
  Adică, e logic, faci upgrade la toate, nu doar la performante, ci si la autonomie.

 • Pingback: iPhone 4S are o baterie cu aproximativ 10 mAh mai buna decat iPhone 4()