WhatsAppMessenger disponibila gratuit in App Store

    WhatsAppMessenger este una dintre cele mai populare aplicatii de mesagerie vocala pentru platforma iOS fiind descarcata de milioane de utilizatori din lumea intreaga. WhatsAppMessenger este in topul celor mai achizitionate aplicatii din App Store Romania de cateva luni bune insa incepand de seara trecuta ea este disponibila gratuit pentru toata lumea. Modificarea facuta de cei de la WhatsApp are legatura cu lansarea serviciului iMessage care permite tuturor posesorilor de iDevice-uri cu iOS 5 instalat sa trimita mesaje text, poze si clipuri video gratuit. Aplicatii precum WhatsAppMessenger au zilele numarate in App Store avand in vedere ca utilizatorii nu vor mai fi dispusi sa plateasca bani pentru un serviciu pe care il au gratuit.

    WhatsAppMessenger este disponibila doar pe iPhone/iPod Touch insa nu si pe tableta iPad, un minus in fata serviciului iMessage implementat de catre compania Apple. Sfatul meu este sa treceti la iMessage daca prietenii cu care vorbiti au doar iOS deoarece este mult mai simplu de utilizat.

Pretul initial:
Numele:
WhatsApp Messenger

Gratuit

s





Developer: WhatsApp Inc.
Categoria: Social Networking


Descriere: WhatsApp Messenger is a cross-platform smartphone messenger currently available for iPhone, Android, BlackBerry and Nokia phones. The application utilizes push notifications to instantly get messages from…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.7 Mb