Prima Pagina Apple Video: iPhone 4S – dezasamblat si prezentat

Video: iPhone 4S – dezasamblat si prezentat

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4yuC8WeeE30[/youtube]

    Aseara cei de la iFixIt au reusit sa obtina un iPhone 4S pe care l-au dezasamblat si pe care acum ni-l prezinta intr-un clip video. V-am spus deja ca noul iPhone 4S are tot 512 MB RAM, exact precum iPhone 4 si tableta iPad 2 insa nu va asteptati la performante identice cu cele ale iPhone 4 ci la unele mai bune. iPhone 4S are si un chip baseband nou produs de compania Qualcomm care permite utilizarea dispozitivului atat in retele GSM cat si in retele CDMA si la final avem o camera de 8 megapixeli capabila sa filmeze Full HD. Noua camera pare a fi mult mai buna decat cea implementata in iPhone 4 si unii spun ca pozele facute cu ea au calitate asemanatoare cu cele inregistrate de aparete foto profesionale.

    In final, iPhone 4S aduce doar cateva modificari notabile insa ele imbunatatesc semnificativ performantele dispozitivului si pentru unii acest lucru este indeajuns de convingator pentru a face o achizitie.

 • razvan

  ,,Noua camera pare a fi mult mai buna decat cea implementata in iPhone 4 si unii spun ca pozele facute cu ea au calitate asemanatoare cu cele inregistrate de aparete foto profesionale.”

  Sa fim seriosi ,mai cauta definitia unui aparat foto profesional…

 • Danu™

  Pai nu prea au demontat nimic,au arătat doar niște poze si palavrageala

 • @razvan: Merci, comentariul tau a adaugat valoare acestui articol!

 • TheDog

  cu un aparat foto profesional nici gand (e chiare diferenta foarte mare), dar cu unul clasic se bate oricand

 • Razvan

  ”The sensor size for the new iPhone 4S is 1/3.2″ – only a little smaller than the usual 1/2.6″ compact. ”
  Un aspect foarte important al unei camere foto ,dimensiunea senzorului(nr de megapixeli este irelevant)
  Deci este un senzor mai mic decat al unei compacte de sub 100$ ,sa mai vorbim de aperture ,shutter speed ,iso (produce zgomot pe iso 80 cat o compacta pe 600) si altele ?

  Si eu detin Iphone 4,are plusuri si minusuri dar ceea ce faci tu uneori ridicand in slavi acest produs nu inteleg….pricep nota de subiectivism insa parca e prea de tot(zici ca lucrezi la apple)
  Consider ca acum este un comment care da putina valoare articolului si sustine ideea ca aceasta camera nu se poate compara cu una profesionala.