Prima Pagina Apple Video: Tutorial pentru dezasamblarea unui iPhone 4S

Video: Tutorial pentru dezasamblarea unui iPhone 4S

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fbPpeXP5GdE[/youtube]

    Cei de la iFixYourI au facut clipul video de mai sus in care ne prezinta un tutorial care ne ajuta sa dezasamblam un terminal iPhone 4S al companiei din Cupertino. Practic procesul este acelasi precum in cazul iPhone 4, avem aceleasi suruburi pentalobulare si configuratia componentelor este asemanatoare. Tutoriale de acest gen sunt disponibile la iFixYourI pentru orice fel de iDevice-uri si cu ajutorul lor puteti fi siguri ca desfaceti un iDevice fara a strica vreo componenta sau fara a strica ecranul ori a pierde piese pe drum.

 • Andrei

  Am o intrebare,vreau sa comand de pe apple.com iphone 4s ,daca il comand de acolo,este neverlocked?Sau intampin vreo problema cu simurile fiind locked?Merci mult

 • Mankid40

  Comandal. E ok.

 • Poti sa il comanzi de pe Apple.com.Daca te duci la ei pe site ai Buy Now apoi Select an iPhone si apoi cand iti selectezi culoarea Black/White mai jos ai “Or get iPhone unlocked and contract-free. Coming in November.”De acolo iti faci comanda pentru un iPhone 4S.Daca ai o ruda sau un prieten in America , pui adresa lui la comanda apoi acea ruda sau acel prieten ti-l poate trimite prin posta foarte usor.Pretul va fi de 649$ telefonul in sine dar vei suporta taxe precum transportul in america + posta + taxa din vama (24% TVA din pretul telefonului) , asta inseamna ca vei platii cam 3000RON pentru el daca nu si mai mult , acum depinde.
  Daca mai ai intrebari , eu am comandat iPad 2 de pe Apple.com ma poti gasii la id de messenger: crazyfast6.Sper ca am fost de ajutor.Scuze de off-topic.

 • Andrei

  Eu locuiesc in Germania,asa am comandat si Ipad 2, de pe apple.com,si veeau sa iau la fel si iphoe 4s,si sa fiu sigur ca este total free neblocat.merci mult pt raspusuri

 • Andrei

  pe apple.com scri asa cum ai spus … jos unlocked din noiembrie,insa pe apple.de din Germania,nu scrie nimic,nici o firma de telefonie … pur si simplu sa comand. …..?!?!?

 • FlOrin

  da andrei, am comandat eu pe apple germania si a sosit astazi acolo, pretul este 629 pentru 16 gb deci logic este unlocked!
  salutare

 • TheDog

  din video sa inteleg ca butonul home e diferit fata de cel de la iphone 4? nu o sa mai avem probleme cu el?

 • Andrei

  @FlOrin super,merci mult.Si cate zile a durat de la comanda pana la livrare?