Prima Pagina Apple iPhone 4S are acelasi bootrom precum iPad 2, jailbreak-ul devine mai simplu

iPhone 4S are acelasi bootrom precum iPad 2, jailbreak-ul devine mai simplu

    In luna august va spuneam ca echipa Chronic Dev pregateste cea mai complexa solutie de jailbreak dezvoltata vreodata pentru iDevice-urile noastre, solutie care va fi userland(adica va fi implementata din terminal) si va implementa nu mai putin de 5 exploit-uri diferite. Acea solutie de jailbreak era special conceputa pentru noul iOS 5, functiona pe tableta iPad 2 si teoretic era compatibila cu noul iPhone 4S. MuscleNerd a confirmat astazi ca iPad 2 si iPhone 4S au acelasi bootrom deci solutia de jailbreak poate functiona pe ambele insa exista o mica problema in ceea ce priveste dezvoltarea ei.

    Aparent p0sixninja nu are suficienti bani pentru a isi achizitiona un iPhone 4S si nici restul echipei nu a reusit sa cumpere unul iar fara un asemenea dispozitiv nu poate fi facuta solutia de jailbreak. Acum echipa probabil va cere donatii pentru a achizitiona unul sau doua terminale si abia dupa ce va intra in posesia lor va reusi sa implementeze o solutie de jailbreak. Nu se stie cat va dura acest proces, nu cred ca Dev Team va scoate o solutie separata pentru a strica mai multe exploit-uri deci ramane sa asteptam si sa vedem cum fac ei rost de bani pentru a cumpara noul terminal.

 • TheDog

  un donator de iphone 4S pt “saracii” de la Chronic Dev?

 • ©laudiu

  Sa ceara bani de la saurik, el (prin Cydia) beneficiaza cel mai mult de pe urma jailbreak-ului si nici sarac nu poate spune ca e…

 • Daniel

  mai are un alt tweet pe net? de unde ai dedus ca nu are bani de 4S? poate omul are bani de 3 4S dar nu vrea sa arunce banii pe un telefon care nu ii trebuie. cred ca e mult spus ca sunt o echipa de sarantoci.

 • Normal ca nu a scris pe Twitter ca nu are bani, d’oh. E informatie de pe canalul lor de IRC unde discuta membrii echipei.

 • TheDog

  e canal public? daca da, care e adresa?

 • canicula

  Vezi ca te transformi incet incet in Cancan cu afirmatii de genul ca nu au bani. Just my 2 cents.

 • Cu ce afirmatii?
  BTW, dovada ca informatia e reala : https://twitter.com/#!/p0sixninja/status/124949665371258880
  Si asta : https://twitter.com/#!/p0sixninja/status/124942338790408192
  Asta pentru ca sunt cancan si e canicula.

 • Nonemo

  N-au bani sa cumpere telefonul? Dar ei nu din asta isi castiga o multime de bani dupa aia? Dupa ce scot jb, vreau sa spun…
  Mi se pare ca si-au papat economiile pe inghetata, asta vara… Sau nu se asteptau ca Apple sa scoata un tel nou in toamna!