Prima Pagina Apple Siri poate fi portat pe iPad 2, iata prima dovada

Siri poate fi portat pe iPad 2, iata prima dovada

     Ieri ne-a fost demonstrat faptul ca Siri poate functiona fara probleme pe terminalul iPhone 4 al companiei Apple si astazi aflam ca noul asistent personal poate ajunge chiar si pe tableta iPad 2. Imaginea de mai sus arata cum poate fi integrat asistentul Siri in UI-ul iOS-ului pentru iPad insa din pacate nu avem un clip video cu el in actiune. Atat MuscleNerd cat si iH8sn0w au declarat in repetate randuri ca pentru a porta Siri de pe iPhone 4S pe iPhone 4 sau iPad 2 este nevoie de un bootrom exploit altfel intreaga procedura ar necesita piratarea sistemului si nimeni nu este dispus sa faca acest lucru in momentul de fata.

    Avand in vedere ca Siri functioneaza fara probleme de performanta pe iPhone 4, pe iPad 2 situatia va fi chiar mai buna, singura problema stand in faptul ca Apple nu autentifica, comenzile vocale primite de pe astfel de dispozitive. Serverele Apple recunosc doar comenzile vocale inregistrate pe un iPhone 4S si doar pe acelea le autentifica dand asistentului Siri posibilitatea de a raspunde utilizatorilor. Sper ca in viitor sa fie descoperita o metoda de a face Siri functional pe toate dispozitivele Apple deoarece vanzarile acestora vor creste cu siguranta si beneficiul va fi nu doar pentru Apple ci si pentru utilizatori.

    Mai jos aveti un clip video cu Siri ruland pe iPhone 4.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N-OnZCywaII[/youtube]

 • Marutz

  Salut Zaone,
  Am instalat si eu versiunea asta de Igo pe IOS 5.0 final pe un 3gs neverloked cu old bootrom si jailbreak cu snowbreeze unthreated, si nu functioneaza… iese imediat ce intru in program… de fapt am incercat cu mai multe versiuni de igo si nu functiozeaza nici una… ai ideea cum as putea sa rezolv problema ?? multumesc.

 • Daniel

  Tim Bucatarul va avea ceva batai de cap la Apple deca Steve nu i-a lasat nimic pentru la anul. era clar ca siri este doar un soft si nu un feature 4S. si inca ceva. eu as vrea sa vad o comparatie siri pd wifi si siri pe 3G pentru ca totul se face prin accesarea serverelor apple ceea ce pe 3G implica viteza mai mica la net, traficul care il face pe 3G ca doar nu toata lumea are unlimited.

 • Daca e piratata nu funtioneaza, simplu.

 • raspuns

  @marutz … inca nu e compatibila cu ios5… nu conteaza daca e piratata sau nu.. trebuie sa astepti un viitor update. incearca si navigon, poate merge

 • Marutz

  O sa incerc si cu Navigon, multumesc.

 • KFF

  Ce legatura are Navigon cu Siri pe iPad2?

 • Asta ma intreb si eu. De fapt de fiecare data cand cineva isi gaseste sa vorbeasca offtopic ma intreb cum a ajuns acolo. Daca le stergi comentariile incep sa planga.

 • sirmotto

  Fa si tu un shortcut care sa apara pe fiecare pagina si care sa informeze precum indicatoarele: Bucuresti, Constanta si Toate directiile 🙂

 • Florin_WES

  Mi se pare o prostie că nu a fost siri in iOS 5 pe iPad 2… dacă ar fi lansat un nou iPad mai ziceam… dar așa… .

 • mmuntean

  care e legatura dintre igo,navigon si Siri pe alte deviceuri?? nu se vede ca e discutie despre “SIRI” NU despre softuri de gps…