Prima Pagina Cydia QuickClear simplifica stergerea tuturor notificarilor din Notifications Center

QuickClear simplifica stergerea tuturor notificarilor din Notifications Center

    Notifications Center este noul centru de notificari implementat de catre Apple in iOS 5 iar in el avem afisate toate notificarile primite pentru aplicatiile noastre. Desigur ca Apple a implementat si o metoda de a sterge notificarile primite in Notifications Center iar in dreptul fiecarui meniu de notificari avem un mic buton X care de indata ce il apasam afiseaza un al doilea buton numit clear care sterge toate notificarile. QuickClear vine sa simplifice sistemul de stergere a notificarilor eliminand butonul X si afisand direct butonul Clear care sterge notificarile prin simpla apasare.

    QuickClear are singura functionalitate de a elimina un pas din procesul de stergere a notificarilor din Notifications Center si pentru unii s-ar putea dovedi a fi foarte util. QuickClear este disponibil gratuit in Cydia in repo-ul BigBoss.

 • Markus Sorin

  Propun sa pui un semn sau sa faci rubrica separata pt ce tine de cydia/instalous/jailbreak si sa fie separat ce e legal Apple…Eu personal nu sunt interesat sa citesc partea care nu e oficial acceptata de apple, desigur nu ii condamn pe cei care o fac…dar as vrea sa fie in capitole separate. Am citit titlul in notification center, imediat am dat click sa citesc, iar apoi am fost dezamagit ca nu e ptr mine;)…

 • @Markus Sorin: Toate articolele noi ajung pe prima pagina. Daca as separa articolele s-ar pierde scopul stirii. As incurca lumea degeaba, multi nu ar intelege unde sa se uite, etc.

 • Markus Sorin

  Un semn distinctiv atunci?…

 • Nu promit nimic. Asta implica web developer si eu nu am un web designer care sa lucreze la site.

 • Bylly

  Zaone apple mai semneaza sh pentru ios 4.3.5?

 • djcata

  @Markus Sorin ce sa spun nu e legal Apple, nu e oficial …..