QuickClear simplifica stergerea tuturor notificarilor din Notifications Center

    Notifications Center este noul centru de notificari implementat de catre Apple in iOS 5 iar in el avem afisate toate notificarile primite pentru aplicatiile noastre. Desigur ca Apple a implementat si o metoda de a sterge notificarile primite in Notifications Center iar in dreptul fiecarui meniu de notificari avem un mic buton X care de indata ce il apasam afiseaza un al doilea buton numit clear care sterge toate notificarile. QuickClear vine sa simplifice sistemul de stergere a notificarilor eliminand butonul X si afisand direct butonul Clear care sterge notificarile prin simpla apasare.

    QuickClear are singura functionalitate de a elimina un pas din procesul de stergere a notificarilor din Notifications Center si pentru unii s-ar putea dovedi a fi foarte util. QuickClear este disponibil gratuit in Cydia in repo-ul BigBoss.

6 COMENTARII

  1. Propun sa pui un semn sau sa faci rubrica separata pt ce tine de cydia/instalous/jailbreak si sa fie separat ce e legal Apple…Eu personal nu sunt interesat sa citesc partea care nu e oficial acceptata de apple, desigur nu ii condamn pe cei care o fac…dar as vrea sa fie in capitole separate. Am citit titlul in notification center, imediat am dat click sa citesc, iar apoi am fost dezamagit ca nu e ptr mine;)…

  2. @Markus Sorin: Toate articolele noi ajung pe prima pagina. Daca as separa articolele s-ar pierde scopul stirii. As incurca lumea degeaba, multi nu ar intelege unde sa se uite, etc.