iPhone 4S ar putea deveni cel mai bine vandut produs din istorie

    Ieri compania Apple ne anunta ca a vandut nu mai putin de 4 milioane de terminale iPhone 4S in doar o saptamana de la deschiderea precomenzilor, cifra fiind de 2 ori mai mare decat cea inregistrata anul trecut intr-o perioada similara de disponibilitate. Practic dispozitivul celor de la Apple are toate sansele sa devina cel mai bine vandut produs din istorie, titlu detinut de catre Xbox Kinect care s-a vandut in 8 milioane de exemplare in doar 60 de zile de la lansare. iPhone 4S a reusit sa adune jumatate din cifra respectiva si doar in o saptamana asa ca este foarte posibil ca noul terminal, desi “urat” de multi, sa “scrie istorie pentru Apple”.

    Deocamdata toti cei care vand terminale iPhone 4S sustin ca acesta este cel mai bine vandut dispozitiv pe care l-au avut vreodata si cifrele prezentate de catre Apple confirma acest lucru. Pe data de 28 octombrie Apple urmeaza sa lanseze iPhone 4S in alte 22 de tari si atunci cifrele prezentate de catre Apple pana acum se vor dubla sau chiar tripla, totul depinzand de unitatile disponibile in stocurile companiei.

7 COMENTARII

  1. cand il va aduce in romania cine vrea sa se duca dupa data de 28 octombrie in Ungaria unde exista deja de curand Apple Store unde se poate cumpara de acolo poate cu preturi mult mai mici decat cele practicate de bisnitarii magazinelor de la noi.pana va deschide si la noi in romanica un Apple Store sigur pe Pandora va exista deja unul bineinteles inaintea planetei noastre numita Boc-ania

  2. s-a vandut acum la inceput asa mult sa vedem daca se mentine …. cred ca au scos intentionat asa 4S ca stiau ca se termina contractele de 2 ani la 3GS ,asa ca au gandit impreuna cu companiile de telecomunicatii gen at&t

  3. La cât de bine s-a vândut iPhone 4 chiar și după un an și ceva, nu-i de mirare că noul model rupe toate recordurile de vânzări!