Prima Pagina Apple Siri ar putea descarca aplicatii sau muzica intr-un viitor apropiat

Siri ar putea descarca aplicatii sau muzica intr-un viitor apropiat

    Testand noul Siri al terminalului iPhone 4S pot spune ca sunt dezamagit de faptul ca deocamdata in Romania nu putem folosi asistentul celor de la Apple pentru a face cautari folosind aplicatia Maps dar si ca Apple nu ii permite sa deschida aplicatii sau site-uri web. Totusi in viitor Apple planifica implementarea unor functii foarte interesante in asistentul personal din iOS 5 si cand ii spunem lui Siri sa ne descarce o aplicatie primim raspunsul de mai sus care denota ca acum asistemul nu poate descarca aplicatii sau chiar muzica.

    Situatia se schimba rapid atunci cand intrebam Siri daca poate scrie un voice memo deoarece asistentul celor de la Apple da de inteles ca acesta functie ar putea fi activa in viitor. Eu unul as dori sa pot descarca aplicatii din App Store spunand doar numele aplicatiei si introducand parola Apple ID-ului meu, as dori sa am posibilitatea de a deschide site-uri web in Safari, as dori sa am posibilitatea de a deschide aplicatii sau face poze, as dori multe de la Siri dar deocamdata el nu prea poate. Partea buna este ca Siri recunoaste in mare parte cuvintele rostite de utilizatori dar serviciul WolframAlpha nu are prea multe informatii despre Romania.

 • U.nnamed

  vreau sa te rog eu si cred ca si multi altii vor vrea sa stie, peste 3 saptamani, sau chiar o luna cat de des folosesti siri atunci. ca sa vedem daca se merita sau nu.

 • oakyz

  Daca faci un rezumat la ce stie defapt sa “indeplineasca” siri cred ca o sa fie destul de scurt… inafara de comenzile care le gaseai in Voice Control… nu vad foarte multe lucruri in plus.

 • CalinC

  plus ca trebuie perinalizat pe fiecare tara in parte cu locatii si alte cele….peste citiva ani poate va fi utilizat ca in IRON MAN….:))))…n-ar fi rea ideea

 • CalinC

  @scuze ca intevin iar,nu imi mai apare Edit pentru corectare..:(((

 • Tm19max

  Mie mi se pare inutil . Nu as da nici 2 bani pe el . Decat in cazul in care chiar as avea nevoie .. Adica sa nu fiu un om normal . Sa am diferite probleme de sanatate sau fizice, care sa ma impiedice sa pot folosi un iphone asa cum este el 3gs/4 fara siri . Ce rost are sa stai de vorba cu asa ceva .. O prostie . Dar e doar parerea mea

 • TheDog

  @Tm19max: word on that! cred ca as folosi Siri de cateva ori doar pt fun si atat. useless for a normal person!

 • dorin

  am un iphone 4 cu ios5 de unde as putea sa scot siri? daca exista pt iphone 4 cu ios 5

  multumesc anticipat