Prima Pagina Cydia WidgetTask aduce Task Switcher-ul in Notifications Center, inlocuieste partial butonul Home

WidgetTask aduce Task Switcher-ul in Notifications Center, inlocuieste partial butonul Home

    In iOS 5 Apple a implementat Notifications Center, un nou sistem prin care toate notificarile trimise de catre aplicatii sunt adunate si salvate pentru ca utilizatorii  sa le poata vizualiza mai tarziu. Acest Notifications Center poate fi utilizat si pentru a prezenta diverse informatii din terminalele noastre sau mai nou pentru a afisa task switcher-ul. Task switcher-ul este meniul in care avem afisate toate aplicatiile deschise in background si in mod normal el poate fi deschis prin dubla apasare a butonului Home. Cu WidgetTask nu mai suntem nevoiti sa apasam butonul Home ci facem un simplu swype de sus in jos si avem afisat noul Notifications Center cu task switcher-ul din iOS 5.

Multitasking in the notification center! Access the AppSwitcher from the drop-down easier. Notification addons can be enabled or disabled from the Settings app, in the Notifications panel.

    WidgetTask este un widget extrem de util pentru cei care au probleme cu butonul Home deoarece nu vor mai fi nevoiti sa il utilizeze atat de des pentru a inchide aplicatiile deschise in background. WidgetTask este disponibil pentru 1.59$ in repo-ul BigBoss din Cydia.

 • B06DAN

  foarte tare programul si folositor…. Dar cand apare jb untetered pt ios5??? Cred ca mai trec vreo 2-3 saptamani. Cu toate ca se anuntase o lansare a jb imediat dupa lansara ios5.

 • davis

  cu basebandul nou 04.11.08 o sa se poata face untethered cand va aparea solutia? sau basebandul influenteaza doar decodarea?

 • Doar pentru decodare conteaza.

 • TheDog

  astept update cand remove background o sa mearga pe iOS 5..
  de asemenea, zaone ce stii de multigestures pe iOS 5? vad ca multi se plang si spun ca e la revedere multitouch gestures pe ipad2 is iphone 4/4S

 • Nu am iOS 5 pe iPad 2. Pe iPhone nici nu au fost nativ gesturile, le activai cu Xcode.

 • TheDog

  stiu… cu xcode sau cu alte metode
  chestia e ca nu se mai poate, cel putin deocamdata, pe ios5

 • irsp

  Eu am avut Multitasking Gestures activate cu Xcode pe iOS 4.3.3, am facut update la iOS 5.0 si mi-au ramas activate.

 • TheDog

  probabil pt ca ai facut update, eu i-am dat restore si set as new phone.
  ciudat totusi ca inca iti merg multigestures, chiar daca ai facut update (s-a schimvat totusi radical OS-ul)
  asteptam “baietii” sa ii dea de cap