WidgetTask aduce Task Switcher-ul in Notifications Center, inlocuieste partial butonul Home

    In iOS 5 Apple a implementat Notifications Center, un nou sistem prin care toate notificarile trimise de catre aplicatii sunt adunate si salvate pentru ca utilizatorii  sa le poata vizualiza mai tarziu. Acest Notifications Center poate fi utilizat si pentru a prezenta diverse informatii din terminalele noastre sau mai nou pentru a afisa task switcher-ul. Task switcher-ul este meniul in care avem afisate toate aplicatiile deschise in background si in mod normal el poate fi deschis prin dubla apasare a butonului Home. Cu WidgetTask nu mai suntem nevoiti sa apasam butonul Home ci facem un simplu swype de sus in jos si avem afisat noul Notifications Center cu task switcher-ul din iOS 5.

Multitasking in the notification center! Access the AppSwitcher from the drop-down easier. Notification addons can be enabled or disabled from the Settings app, in the Notifications panel.

    WidgetTask este un widget extrem de util pentru cei care au probleme cu butonul Home deoarece nu vor mai fi nevoiti sa il utilizeze atat de des pentru a inchide aplicatiile deschise in background. WidgetTask este disponibil pentru 1.59$ in repo-ul BigBoss din Cydia.