Prima Pagina Apple Winterboard pentru iOS 5 lansata in Cydia

Winterboard pentru iOS 5 lansata in Cydia

    Acum cateva zile v-am spus ca platforma Winterboard este disponibila intr-o noua versiune beta compatibila cu iOS 5-ul companiei Apple si iata ca astazi avem in sfarsit disponibila versiunea finala. saurik a lucrat timp de aproape o saptamana la finalizarea versiunii noi a Winterboard si a reusit sa isi faca platforma compatibila din toate punctele de vedere cu noul iOS 5 lansat saptamana trecuta de catre Apple. Folosind Winterboard puteti instala teme si diverse tweak-uri care modifica aspectul general al iOS-ului insa utilizarea platformei implica renuntarea la o parte din autonomia bateriei si la o parte dintre resursele disponibile in sistem.

    Winterboard este disponibila gratuit in Cydia.

 • adrian

  am instalat si imi da eroarea ca tel este in SAFE MODE….:((

 • george

  Aceeasi problema si la mine. Numai in safe mode porneste telefonul dupa ce am instalat winterboard. L-am dezinstalat si porneste normal.

 • Liviu

  Mie imi perge perfect.
  Ce thema este cea din imagine?

 • Tudor

  Eu am alta problema : se intstaleaza , telefonul porneste normal , dar cand dau sa intru in el , mi se vede pe un sfert din ecran winterboard’ul, restul ecranului fiind negru.

 • TheDog

  @Tudor: la fel am patit si eu. Dupa ce am instalat iOS5 si am facut jailbreak, ca tot omul, am zis sa imi bag din cydia toate tweak-urile care le aveam notate intr-un notepad. Toate bune si frumoase pana am ajuns la lockinfo si am patit faza care ai patit-o si tu, se vedea pe sfert de ecran. Oricat am incercat n-am reusit sa il refac. Si uite asa a trebuit sa ii fac restore :d
  la winterboard inca nu ajunsesem.. se pare ca trebuie sa mai astept sa incerce mai multi, n-am chef sa dau inca un restore

 • Tudor

  @TheDog – dupa ce am stat si am analizat problema , de fapt problema exista in absolut orice aplicatie – telefon , mesaje , jocuri , cydia etc. Am incercat sa-l bag in safe mode si sa dezinstalez winterboard , dar se pare ca nu merge.

 • radu

  @ liviu se numeste glasklart hd dar se pare ca pe ios 5 nu merg toate temele din acest pack de exemplu lockscreen, message bubbles, badges…etc poti sa o downloadezi si sa astepti un update(daca apare)

 • george

  Pentru a rezolva problema sfertului de ecran trebuie sa instalezi sbsettings imediat dupa jailbreak, apoi, cand apare problema cu aplicatiile care apar doar pe un sfert din ecran lansezi sbsettings->power->safe mode. Tel intra in safe mode si ii dai exit safe mode.
  Aplicatiile nu se vor mai deschide pe un sfert din ecran.

 • george

  Pentru problema referitoare la winterboard (dupa instalare tel porneste doar in safe mode), trebuie facut update in cydia, in changes. Dupa instalarea updateurilor din cydia se instaleaza winterboard si de data asta nu mai porneste in safe mode.

 • TheDog

  @Tudor: exact, dadeai respring sau reboot, totul parea ok, dar daca incercai sa deschizi ceva (settings, aplicatie, joc) aparea chestia cu sfertul de ecran
  @george: ma indoiesc sa mearga varianta ta, in caz ca o sa imi mai apara problema o sa incerc (sunt toate sansele la cate bug-uri sunt acum in diversele tweakuri din cydia odata cu trecerea la ios5)

 • adrian

  @george:am incercat metoda ta si a functionat.multumesc!

 • Pingback: Tutorial: Cum sa instalezi teme pentru Notifications Center()