Prima Pagina Apple Apple NU mai semneaza SHSH-uri pentru iOS 4.3.5

Apple NU mai semneaza SHSH-uri pentru iOS 4.3.5

    Pentru cei care inca mai sperau la o posibila reintoarcere la iOS 4.3.5 fara SHSH am o veste foarte proasta: Apple nu mai semneaza SHSH-uri pentru acea versiune a sistemului de operare. Am testat in aceasta dimineata procesul de salvare a unui SHSH pentru iOS 4.3.5 si din pacate observati ca serverele Apple nu mai ofera SHSH-uri pentru aceasta versiune a iOS asa ca daca nu aveti un SHSH nu mai puteti reveni la iOS 4.3.5. Daca aveti un SHSH salvat in calculator sau Cydia atunci revenirea la iOS 4.3.5 este cat se poate de posibila INSA nu veti face downgrade de baseband pe iPhone 4/iPad 2 in urma acestui proces.

    Cei care au facut update la iOS 5 au ajuns acum in imposibilitatea de a mai face downgrade de baseband deci toti cei care au un iPhone 4 si baseband de iOS 5 nu vor putea face decodare decat atunci cand Dev Team va scoate o solutie de unlock pentru ei. Cei care au facut update la iOS 5 folosind un custom ipsw si au pastrat baseband-ul din iOS 4.x pot face decodare fie cu ultrasn0w daca au baseband 01.59.00 fie cu Gevey 3G daca au baseband mai mare.

 • zelpix

  Insa…Apple in continuare semneaza 4.3.3
  Nu am testat doar din ce am citit pe net.
  De ce? habar nu am.

 • Nu se salveaza nici pentru 4.3.3. Se mai salveaza pentru GM.

 • gabi

  eu daca mai am inca instalat 4.3.3.. pot salva acum SHSH-urile pentru el cu tinyumbrella? le salvez local sau/si catre cydia?

 • Nu, dar poti salva cu iFaith. Cauta tutorialul pe site.

 • Tudor

  La 4.3.5 a mers pana ieri (testat d mine)

 • DIESEL

  Salut Zaone , am facut update la un iPhone 4 la ios 5 si aqm nu mai am unlock , as vrea sa fac downgrade la 4.3.5 dar imi da eroare 2005 , l-am dus la mai multe persoane dar nimic , toti mi-au zis k nu mai am nicio sansa , crezi k m-ai putea ajuta ???
  P.S. – Am shsh salvat pe 4.3.5 , cel putin asa imi arata cydia 😐

 • Marian Daniel

  Zaone, spune-mi te rog daca iFaith suporta 4.3.5. Unii spun ca da, altii ca nu. Daca nu salveaza, ai idee cam in cat timp iesi versiunea care face asta? Tocmai mi-am schimbat telefonul in garantie si a venit cu 4.3.5, dar il duceam cu 2 zile inainte daca stiam ca Apple nu mai semneaza 4.3.5 :(. Bad timing ..

 • Marian Daniel

  Zaone, are you there? 🙂 Raspunde-mi, te rog, la intrebarea de mai sus. Sau cineva care a salvat shsh la 4.3.5 .. daca exista. Mie nu-mi merge, sta la detecting ios 7 ore.

 • iFaith v1.3.2 (For iOS 3.1.1 to 4.3.3)

 • Marian Daniel

  Aha, asta scrie si in soft, dar cum unii spun ca merge si pe 4.3.5, am zis ca poate chiar merge, dar n-au mai updatat soft-ul si e o problema la mine. Sper sa apara in curand noua versiune ca nu as vrea sa raman cu 4.3.5 :D. Multumesc!