44% dintre cititorii iDevice.ro sunt multumiti de noul iOS 5 plus cateva impresii

    Zilnic peste 10.000 de romani citesc iDevice.ro si 10% dintre voi ati raspuns la sondajul publicat de mine saptamana trecuta dupa lansarea iOS 5 prin intermediul iTunes. In baza raspunsurilor date in cadrul sondajului se pare ca 44% dintre voi sunt multumiti de noul iOS 5, 21% si-ar fi dorit mai multe functii, 3% nu sunt multumiti de functiile implementate si 2% spun ca perfornantele nu sunt bune sau unele functii lipsesc. Apple sustine ca peste 25 de milioane de iDevice-uri au instalat deja iOS 5 iar asta inseamna ca o treime din totalul iDevice-urilor compatibile cu noul sistem de operare il si au instalat.

    Eu unul sunt multumit de noul iOS 5, imi place cat de bine se misca pe terminalele iPhone si imi place faptul ca Apple a imbunatatit semnificativ performantele browserului nativ Safari. In ceea ce priveste autonomia bateriei lucrurile nu s-au schimbat foarte mult fata de iOS 4.x, autonomia este mai mica insa in cazul meu este vorba despre o scadere mai mica de 5 procente. Stiu ca unii dintre voi s-au plans ca autonomia este mai mica decat pe iOS 4.x, am explicat aici cateva posibile cauze si sper ca lucrurile sa se fi imbunatatit intre timp.

    Eu cred ca iOS 5-ul celor de la Apple este un “succes” si cele 25 de milioane de iDevice-uri care il au instalat conforma acest lucru.