Prima Pagina Apple Apple vinde mai multe smartphone-uri decat Nokia

Apple vinde mai multe smartphone-uri decat Nokia

     Pentru al doilea trimestru fiscal consecutiv Apple vinde mai multe smartphone-uri decat compania finlandeza Nokia care din pacate a inregistrat si pierderi in ultimele trei luni ale acestui an. Compania Apple a vandut 17.1 milioane de smartphone-uri in ultimele 3 luni ale acestui an, cu doar 3.3 milioane mai multe decat Nokia care a vandut 16.8 milioane de smartphone-uri. Apple reuseste sa se mentina in fruntea companiei finlandeze desi acum un an de zile situatia era cu totul alta, in favoarea companiei Nokia.

     Desi inca se mentine in fruntea companiei Nokia, Apple a vandut mai putine unitati decat in trimestrul fiscal precedent iar Nokia a inregistrat o crestere. Este drept ca pentru Nokia cresterea este de doar 100.000 de unitati insa Apple a vandut cu 3 milioane de unitati mai putin deci vorbim despre pierderi insemnate pentru compania din Cupertino. In trimestrul fiscal viitor probabil vom asista la cifre record din partea companiei Apple si este posibil ca vanzarile din Q3 2011(pentru Apple) sa fie usor intrecute.

 • Alin Cristian

  peste tôt vorbesti de scadere , scadere , scadere.. cat crezi ca o sa creasca ?

 • ionut

  eu zic ca ar trebui spus ca apple are practic 3 telefoane care le vinte la ora actuala pe cand nokia fara numar =))

 • KFF

  Cine a cumparat iphone 4 cand peste tot au fost zvonuri despre iphone 5 ? Si totusi s-au gasit 17 milioane de clienti . Trimestul care se termina pe 31 Decembrie va fi fulminant .

 • djcata

  nu are rost sa vorbim despre nokia , ce smartphone-uri a mai scos nokia in ultima vreme ? nu mare lucru … desi chestia ca nokia are fara numar e falsa