Dev Team lanseaza redsn0w 0.9.9 beta 7, scurteaza procesul de jailbreak

   Astazi Dev Team a lansat versiunea 0.9.9 beta 7 a redsn0w care are principalul rol de a scurta perioada necesara in care este implementata solutia de jailbreak in dispozitivele noastre. Dev Team se lauda ca a scurtat cu 60% procesul de jailbreak de la 210 secunde la doar 80 insa cele 130 de secunde le veti pierde atunci cand lansati aplicatia Cydia deoarece ea va reface procesul peste care ati sarit cand ati rulat redsn0w. Practic Dev Team nu a facut nimic prin aceasta noua versiune a redsn0w deoarece ei scot un proces din jailbreak dar Cydia il reface iar cei care fac jailbreak au nevoie de Cydia deci ajungeti exact de unde ati plecat.

Update #15:  After some feedback on reddit, we’ve decided to make the initial jailbreak as quick as possible by no longer “stashing” the applications by default during the redsn0w run.  This reduces the time to actually perform the jailbreak from 210 seconds to 80 seconds (60 percent!).  However, you make up for much of that the first time you launch Cydia, which will then want to stash the applications.  You can choose whether you want redsn0w or Cydia to stash in the Preferences panel.

    redsn0w 0.9.9 beta 7 simplica procesul de jailbreak doar pe Mac OS X. Puteti descarca redsn0w 0.9.9 beta 7 de aici : Windows, Mac OS X.

9 COMENTARII

  1. Pe mine, personal, ma doare ca au anuntat din beta-urile iOS 5, ca au 5 exploituri diferite si greu de gasit pt a face jailbreak untethered la toate iDevice-urile. iPhone 4S a fost lansat deja de-o vreme si cu toate acestea o solutie de jailbreak pt deviceurile cu A5, respectiv una untethered pentru restul, intarzie sa apara. In loc sa reduca procesul de jailbreak de la 210 secunde la 80, mai bine ar implementa solutiile cu care sa laudau.

  2. Atunci timpul se scurge foarte greu cand stai cu un idevice fara jailbreak 🙂 Chiar si asa, ma asteptam sa scoata o solutie in absenta 4S-ului lor.

  3. pentru mine,jailbreak este uitare de la IOS 5 in sus. Practic,oricat am incercat sa schimb teme, tweak-uri , programe etc , degeaba…nu ma ajuta cu nimic plus de asta imi mananca din baterie si aduce erori. Mult mai ok este interfata standart iar implementand noul sistem de notoficari in ios 5 practic nu mai vad jailbreak-ul necesar.

  4. Ar mai fi necesar jb si pentru unlock,poate face Zaone un sondaj,câți din cititorii iDevice.ro au nevoie de unlock,eu unul am nevoie,pana scot băieții ceva,rămân la 4.3.3

  5. Am si eu o problema. Dupa jb cu redsn0w iphone-ul se incalzeste cam tare in coltul din dreapta sus (unde este si butonul de power), atunci cand il folosesc mai mult (gen o jumatate de ora) la jocuri, dar mai ales la navigatul prin 3G. Si mai nou se incalzeste la fel de mult si cand e la incarcat, ba chiar se extinde zona putin atunci cand e la incarcat… Chestia asta nu mi se pare normala, mai ales ca am lasat telefonu si fara jb, doar cu IOS-ul curat si nu face asa. Am avut inainte 4.3.3 si 4.3.5 ambele cu jb si nu s-a incalzit niciodata asa de tare. Mentionez ca am un iPhone 4 neverlocked. A mai patit cineva asa ceva ? Care ar fi rezolvarea?

  6. PS: am pus telefonul la incarcat de 10-15 min, si acum cand l-am luat in mana e cam fierbinte. Daca il pun pe fata cu partea metalica mai are putin si ma arde… Cred ca renunt la jb pana nu apare un redsn0w care sa nu fie beta… sau poate un jb untethered…
    Sincer ma cam sperie incalzitul asta excesiv 😐

  7. i-am facut din nou restore la telefon, si l-am lasat asa fara jb. Merge normal, nu se incalzeste, si bateria tine putin mai mult.
    Totusi mi-e dor de jb, nu-mi place deloc sa-l vad asa “chel” 🙂
    Ma poate ajuta cineva cu vreun sfat?