Unii detinatori de tablete iPad nu pot face update la iOS 5, primesc eroarea 1 in timpul procesului de restore

    iOS 5-ul companiei din Cupertino a fost instalat deja pe 25 de milioane de iDevice-uri insa anumiti posesori de tablete iPad 3G inca nu reusesc sa instaleze noua versiune a sistemului de operare desi ea este disponibila de mai bine de o saptamana in iTunes. Mai mult decat atat, orice tentativa de a face restore duce la imposibilitatea de a mai utiliza tableta deoarece aceasta ramane blocata in Recovery Mode si fara un SHSH pentru 4.3.5 nu permite restore-ul. Cei care nu reusesc sa faca restore la iOS 5, nici din DFU Mode, primesc eroarea 1 in timpul procesului de restore, eroare care aparent are legatura cu stricarea unei componente interne a tabletei.

     Pe forumurile de discutii ale Apple exista deja 3 thread-uri in care se discuta aceasta problema : 1, 2, 3 si deocamdata toti cei care au intampinat-o au contactat Apple si li s-a spus ca trebuie sa isi schimbe tableta cu una noua. Apple nu pare sa aiba o solutie pentru eroarea 1 in afara schimbarii fizice a tabletei deci daca va aflati in aceasta situatie s-ar putea sa nu aveti de ales decat sa trimiteti tableta la garantie. In Romania doar Noumax.ro rezolva problemele de garantie ale celor care nu au un bon pentru iDevice-ul cumparat deci ar fi bine sa discutati cu ei.

UPDATE: Conform lui MuscleNerd, functia fix recovery a redsn0w rezolva problemele cu eroarea 1 aparuta in timpul procesului de restore.