iPhone 4S disponibil la precomanda in inca 22 de tari, Elvetia are cel mai mic pret

    Peste o saptamana Apple va lansa noul iPhone 4S in inca 22 de tari insa intre timp a deschis sesiuni de pre-comenzi in magazinele Apple din toate aceste tari. Ungaria este cea mai apropiata tara de Romania care comercializeaza noul iPhone 4S la preturi incepand cu 632€ pentru versiunea de 16 GB deci puteti merge pana in tara vecina si va puteti achizitiona noul terminal la un pret mai bun decat cele din Romania. In Elvetia terminalul iPhone 4S pare sa fie mult mai ieftin decat in alte tari deoarece pe site-ul companiei Apple este listat la pretul de doar 649 de franci elvetieni, adica 529€, un adevarat chilipir daca stam si comparam pretul cu cel din restul tarilor UE.

    In concluzie, Elvetia are cel mai ieftin iPhone 4S dintre tarile europene, precomenzile au inceput deja in toate cele 22 de tari care urmeaza sa lanseze dispozitivul saptamana viitoare deci ne putem astepta ca si preturile din Romania sa scada in saptamanile urmatoare.

35 COMENTARII

  1. Am o veresoara in alaska, si am vazut ca acolo costa cinci sute si ceva de dolari.
    Cum as putea sal trimita in ro mie cu costuri reduse?
    Danke!

  2. daca retin bine parca si anul trecut cele mai mici preturi tot in Elvetia au fost… era greu insa sa prinzi un terminal disponibil, stocul se epuiza imediat. Anul asta se pare ca stau altfel lucrurile cu stocurile.

    off: zaone, in legatura cu concursul… unde gasesc casuta “Website” pt introducerea link-ului facebook sau twitter? La mine nu apare nici o casuta… nici in IE, nici in firefox

  3. @Cosmin Razvan: Nu rezolvi nimic, bonul il folosesti anul viitor daca nu ma insel. E pur si simplu useless, mai ales daca nu ai nevoie de ceva ce vand ei.

  4. Atunci delogheaza-te si lasa un comentariu apoi logheaza-te iar. De fapt, lasa comentariu asa ca pe tine te gasesc daca castigi ceva, adresa de email sa fie buna.

  5. am dat logout si am incercat sa trimit din nou, dar nu ma lasa..
    “Duplicate comment detected; it looks as though you’ve already said that!”

  6. Mergeti in Ungaria decat sa le platiti la suprapret in Romania . Cu ocazia asta vizitati o tara frumoasa si il luati la pret corect .

  7. Eu zic ca minim 150-200 euro te costa sa mergi pana in Ungaria sa nu mai calculam ca trebuie sa ai adresa din tara respectiva pentru comanda, oboseala, timpul pierdut pe drum, etc.

    @Mada daca te intereseaza primesc pe joi sau vineri 4s de 32 gb neverlocked din Anglia. Nu cer avans aduc pe banii mei si se plateste la predare.

  8. nu inteleg de ce in romania trebuie sa fie mai scump, doar ca oamenii sunt mai saraci in generalsi este considerat un lux
    daca te uiti pe strada observi contrariu

  9. Are cineva v-o ruda pe statia spatiala internationala? Acolo o fi moca. Ii fac o cinste si imi poate trimite 4S-ul cu un balonas (durex poate) pana deasupra tarii?

  10. Lol, ok s-a inteles, iesi mai scump daca mergi in Ungaria. Acum depinde unde stai. Daca locuiesti la granita si mergi la Budapesta de unde cumperi mai multe, s-ar putea sa iesi bine. Un magazin online ar putea sa faca bani frumosi cu o miscare de genul asta.

  11. Am inteles ca si in Ungaria poti sa cumperi max 2 pe pers, am vorbit azi cu ei pe la ora 15i au zis ca primele comenzi de astazi se vor livra in 04 .11, sunt multe cereri si la ora la care am vorbit deja zicea de 7-8 noi. In Ungaria nu poti merge la magazin ca nu este store numai online store.

  12. 629chf inseamna 513 euro 😉
    Poate dau si eu maine o fuga prin Apple Store sa vad ce stie Iphone 4S asta.
    O sa am 4-5 bucati de vanzare peste ~10 zile

  13. Intrebarea e daca sa zicem merg 4 persoane in Elvetia si cumpara 8 bucati Iphone 4s, la vama cu Germania oare nu te controleaza si daca le gaseste si te pune sa platesti vama si tva? Elvetia nu e in UE, dar am citit ca este un tratat de libera circulatie a marfurilor intre elvetia si UE prin care se elimina taxele vamale. M-am gandit si sa le comand pe net si sa le platesc cu carduri de la persoane diferite, sa le trimit la cineva din elvetia si persoana respectiva sa mi le trimita in romania cu posta. Am sunat in la vama si am intrebat daca se aplica taxe vamale la electronice din elvetia si au spus ca da, nefiind tara membra UE. Deci nu stiu ce sa mai cred. Elvetia face parte din SEE(Spatiul Economic European) la fel ca si Romania care a devenit membra odata cu intrarea in UE ceea ce presupune eliminarea taxelor vamale. Gasiti aici informatii: http://circa.europa.eu/irc/opoce/fact_sheets/info/data/relations/framework/article_7238_ro.htm
    . Si totusi Vamesul roman zice ca se aplica taxe vamale. Daca stie cineva mai bine sau cineva care a primit electronice prin posta din Elvetia il rog sa posteze informatii. Mersi anticipat